Karamele Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Bonart Coffee,karamele e bute me mbushje kafe 90 gr.

Bonart Coffee,karamele e bute me mbushje kafe 90 gr. 50 Lekë / pako

Bonart Coffee,karamele e bute me mbushje kafe 90 gr.

Tictac mixers watermelon turns to lime mint,karamele me shije shalqini dhe limon jeshil 18 gr.

Tictac mixers watermelon turns to lime mint,karamele me shije shalqini dhe limon jeshil 18 gr. 60 Lekë / cope

Tictac mixers watermelon turns to lime mint,karamele me shije shalqini dhe limon jeshil 18 gr.

Halls honey & lemonflavour,karamele te forta me mjalt & shije limoni 33.5 gr.

Halls honey & lemonflavour,karamele te forta me mjalt & shije limoni 33.5 gr. 50 Lekë / cope

Halls honey & lemonflavour,karamele te forta me mjalt & shije limoni 33.5 gr.

Bonat chewies apple,karamele te buta me mbushje krem molle 100 gr.

Bonat chewies apple,karamele te buta me mbushje krem molle 100 gr. 80 Lekë / pako 50 Lekë / pako

Bonat chewies apple,karamele te buta me mbushje krem molle 100 gr.

Bonat Wilk'n Fruit,karamele te buta me mbushje krem frutash 100 gr.

Bonat Wilk'n Fruit,karamele te buta me mbushje krem frutash 100 gr. 80 Lekë / cope 50 Lekë / cope

Bonat Wilk'n Fruit,karamele te buta me mbushje krem frutash 100 gr.

Insifa Limon,karamele me shije limoni 350 gr.

Insifa Limon,karamele me shije limoni 350 gr. 90 Lekë / cope

Insifa Limon,karamele me shije limoni 350 gr.

Rovelli Rocket,bonbone me lajthi 130 gr.

Rovelli Rocket,bonbone me lajthi 130 gr. 150 Lekë / pako

Rovelli Rocket,bonbone me lajthi 130 gr.

Halls extra strong,karamele te forta me shije ekstra te forte mentoli 33.5 gr.

Halls extra strong,karamele te forta me shije ekstra te forte mentoli 33.5 gr. 50 Lekë / pako

Halls extra strong,karamele te forta me shije ekstra te forte mentoli 33.5 gr.

Halls Forest fruit flavour,karamele te forta me shije frutash 33.5 gr.

Halls Forest fruit flavour,karamele te forta me shije frutash 33.5 gr. 50 Lekë / pako

Halls Forest fruit flavour,karamele te forta me shije frutash 33.5 gr.

Halls coolwave,karamele te forta me shije mente 33.5 gr.

Halls coolwave,karamele te forta me shije mente 33.5 gr. 50 Lekë / pako

Halls coolwave,karamele te forta me shije mente 33.5 gr.

Halls lime fresh flavour,karamele te forta me shije limoni jeshil 33.5 gr.

Halls lime fresh flavour,karamele te forta me shije limoni jeshil 33.5 gr. 50 Lekë / pako

Halls lime fresh flavour,karamele te forta me shije limoni jeshil 33.5 gr. Vitamnine C.

Insifa Kafe,karamele me shije kafe 400 gr.

Insifa Kafe,karamele me shije kafe 400 gr. 100 Lekë / pako

Insifa Kafe,karamele me shije kafe 400 gr.

Mental Latte & Menta​,karamele 150 gr.

Mental Latte & Menta​,karamele 150 gr. 180 Lekë / cope

Mental Latte & Menta,karamele 150 gr.

Mental Anice & Menta,karamele 150 gr.

Mental Anice & Menta,karamele 150 gr. 180 Lekë / cope

Mental Anice & Menta,karamele 150 gr.

Zero Candies Eucalyptus,karamele efkalipti me sheqer diabetik 32 gr.

Zero Candies Eucalyptus,karamele efkalipti me sheqer diabetik 32 gr. 100 Lekë / pako

Zero Candies Eucalyptus,karamele efkalipti me sheqer diabetik 32 gr.