Çamçakëz Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Juicy Fruit wrigleys apple,cimcakiz me arome molle 5 pete 13 gr.

Juicy Fruit wrigleys apple,cimcakiz me arome molle 5 pete 13 gr. 50 Lekë / pako

Juicy Fruit wrigleys apple,cimcakiz me arome molle 5 pete 13 gr.

Juicy Fruit wrigleys,cimcakiz me arome frutash 5 pete 13 gr.

Juicy Fruit wrigleys,cimcakiz me arome frutash 5 pete 13 gr. 50 Lekë / cope

Juicy Fruit wrigleys,cimcakiz me arome frutash 5 pete 13 gr.

Halls Gum ice rush blueberry citrus,camcakez pa sheqer me embelsues me shije boronice dhe agrume 18 gr.

Halls Gum ice rush blueberry citrus,camcakez pa sheqer me embelsues me shije boronice dhe agrume 18 gr. 50 Lekë / cope

Halls Gum ice rush blueberry citrus,camcakez pa sheqer me embelsues me shije boronice dhe agrume... më shumë

Halls Gum ice rush watermelon,camcakez pa sheqer me embelsues me shije shalqini 18 gr.

Halls Gum ice rush watermelon,camcakez pa sheqer me embelsues me shije shalqini 18 gr. 50 Lekë / pako

Halls Gum ice rush watermelon,camcakez pa sheqer me embelsues me shije shalqini 18 gr.

Halls Gum ice rush citrus,camcakez pa sheqer me embelsues me shije mandarine 18 gr.

Halls Gum ice rush citrus,camcakez pa sheqer me embelsues me shije mandarine 18 gr. 50 Lekë / pako

Halls Gum ice rush citrus,camcakez pa sheqer me embelsues me shije mandarine 18 gr.

Halls Gum ice rush peppermint,camcakez pa sheqer me embelsues me shije mente 18 gr.

Halls Gum ice rush peppermint,camcakez pa sheqer me embelsues me shije mente 18 gr. 50 Lekë / pako

Halls Gum ice rush peppermint,camcakez pa sheqer me embelsues me shije mente 18 gr.

Halls Gum ice rush spearmint,camcakez pa sheqer me embelsues me shije mente 18 gr.

Halls Gum ice rush spearmint,camcakez pa sheqer me embelsues me shije mente 18 gr. 50 Lekë / pako

Halls Gum ice rush spearmint,camcakez pa sheqer me embelsues me shije mente 18 gr.

Brooklyn spearmint .

Brooklyn spearmint . 120 Lekë / cope

Brooklyn spearmint .

Brooklyn chlorophyll,orbit me peta 9 cope.

Brooklyn chlorophyll,orbit me peta 9 cope. 120 Lekë / cope

Brooklyn chlorophyll,orbit me peta 9 cope.

Orbit Peppermint Bottle x 60 cope ,84 gr.

Orbit Peppermint Bottle x 60 cope ,84 gr. 300 Lekë / Copë

Orbit Peppermint Bottle x 60 cope ,84 gr.

Orbit zarf white spearmint x 14 cope,27 gr.

Orbit zarf white spearmint x 14 cope,27 gr. 100 Lekë / pako

Orbit zarf white spearmint x 14 cope,27 gr.

Orbit  white freshmint ,10 cope.

Orbit white freshmint ,10 cope. 60 Lekë / Copë

Orbit white freshmint ,10 cope.

Airwaves Cool mint ,14 gr.

Airwaves Cool mint ,14 gr. 60 Lekë / Copë

Airwaves Cool mint ,14 gr.

Orbit Peppermint.

Orbit Peppermint. 50 Lekë / Copë

Orbit Peppermint.

Airwaves menthol&eucalyptus,çamçakës 14gr

Airwaves menthol&eucalyptus,çamçakës 14gr 60 Lekë / Copë

Airwaves menthol & eucalyptus,çamçakës 14gr