Fruta të Thata Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Krik Krak,kikirik boce 200 gr.

Krik Krak,kikirik boce 200 gr. 100 Lekë / pako

Krik Krak,kikirik boce 200 gr.

Peyman Dorleo,fara kungulli 30 gr.

Peyman Dorleo,fara kungulli 30 gr. 50 Lekë / pako

Peyman Dorleo,fara kungulli 30 gr.

Alegria grure per ashure 150 gr.

Alegria grure per ashure 150 gr. 49 Lekë / cope

Alegria grure per ashure 150 gr.

Palma,hurma arabie 200 gr.

Palma,hurma arabie 200 gr. 120 Lekë / pako

Palma,hurma arabie 200 gr.

Tadim mixed nuts with raisins,fruta te thata dhe te pjekura mikse me rrush te thate 40 gr.

Tadim mixed nuts with raisins,fruta te thata dhe te pjekura mikse me rrush te thate 40 gr. 100 Lekë / cope

Tadim mixed nuts with raisins,fruta te thata dhe te pjekura mikse me rrush te thate 40 gr... më shumë

Tadim festival mixed nuts 40 gr.

Tadim festival mixed nuts 40 gr. 120 Lekë / cope

Tadim festival mixed nuts 40 gr.

Peyman Klasik rarisik kuruyemis,fruta te thata mikse te pjekura me kripe 150 gr.

Peyman Klasik rarisik kuruyemis,fruta te thata mikse te pjekura me kripe 150 gr. 380 Lekë / pako

Peyman Klasik rarisik kuruyemis,fruta te thata mikse te pjekura me kripe 150 gr.

Peyman Klasik rarisik kuruyemis,fruta te thata mikse te pjekura me kripe 50 gr.

Peyman Klasik rarisik kuruyemis,fruta te thata mikse te pjekura me kripe 50 gr. 100 Lekë / pako

Peyman Klasik rarisik kuruyemis,fruta te thata mikse te pjekura me kripe 50 gr.

Bumi quinoa,fara 250 gr.

Bumi quinoa,fara 250 gr. 250 Lekë / cope

Bumi quinoa,fara 250 gr.

Palma kajsus 35 gr.

Palma kajsus 35 gr. 110 Lekë / cope

Palma kajsus 35 gr.

Tadim Kuru Uzum,rrush i thate 140 gr.

Tadim Kuru Uzum,rrush i thate 140 gr. 170 Lekë / pako

Tadim Kuru Uzum,rrush i thate 140 gr.

Elka Extra Peanuts roasted and salted,kikirik me kripe 350 gr.

Elka Extra Peanuts roasted and salted,kikirik me kripe 350 gr. 265 Lekë / pako

Elka Extra Peanuts roasted and salted,kikirik me kripe 350 gr.

Palma kikirik i presuar me kripe 650 gr.

Palma kikirik i presuar me kripe 650 gr. 420 Lekë / cope

Palma kikirik i presuar me kripe 650 gr.

Tadim mixed nuts with raisins,fruta te thata mix 75 gr.

Tadim mixed nuts with raisins,fruta te thata mix 75 gr. 320 Lekë / pako

Tadim mixed nuts with raisins,fruta te thata mix 75 gr.

Peyman Kaju Bahceden 120 gr.

Peyman Kaju Bahceden 120 gr. 530 Lekë / pako

Peyman Kaju Bahceden 120 gr.