Ushqime për fëmijë Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Plasmon chioccioline,makarona për fëmijë mbi 6 muaj 340 gr.

Plasmon chioccioline,makarona për fëmijë mbi 6 muaj 340 gr. 240 Lekë / pako

Plasmon chioccioline,makarona për fëmijë mbi 6 muaj 340 gr.

Plasmon Carota,pure karote 2 x 80 gr.

Plasmon Carota,pure karote 2 x 80 gr. 230 Lekë / cope

Plasmon Carota,pure karote 2 x 80 gr.

Nutrino fruit puree mix apple and strawberry with cereals,pure frutash me molle,luleshtrydhe dhe cereale 220 gr.

Nutrino fruit puree mix apple and strawberry with cereals,pure frutash me molle,luleshtrydhe dhe cereale 220 gr. 160 Lekë / cope

Nutrino fruit puree mix apple and strawberry with cereals,pure frutash me molle,luleshtrydhe dhe... më shumë

Nutrino fruit puree apple and banana with biscuit,pure molle,banane &biskote per femije mbi 6 muaj 125 gr.

Nutrino fruit puree apple and banana with biscuit,pure molle,banane &biskote per femije mbi 6 muaj 125 gr. 140 Lekë / cope

Nutrino fruit puree apple and banana with biscuit,pure molle,banane &biskote per femije mbi 6... më shumë

Nutrino meat puree veal with vegetables and cream,pure mishi me perime per femije mbi 6 muaj 190 gr.

Nutrino meat puree veal with vegetables and cream,pure mishi me perime per femije mbi 6 muaj 190 gr. 200 Lekë / cope

Nutrino meat puree veal with vegetables and cream,pure mishi me perime per femije mbi 6 muaj 190... më shumë

Plasmon nutrimune 2,qumesht per femije 6-12 muaj 2 x 350 gr.

Plasmon nutrimune 2,qumesht per femije 6-12 muaj 2 x 350 gr. 1,950 Lekë / pako

Plasmon nutrimune 2,qumesht per femije 6-12 muaj 2 x 350 gr. 700 gr.

Plasmon nutri Uno 1,qumesht per femije 0-7 muaj 2 x 350 gr.

Plasmon nutri Uno 1,qumesht per femije 0-7 muaj 2 x 350 gr. 2,150 Lekë / pako

Plasmon nutri Uno 1,qumesht per femije 0-7 muaj 2 x 350 gr.

Plasmon Biscotto dei grandi ai 5 cereali,biskota me 5 cereale 270 gr.

Plasmon Biscotto dei grandi ai 5 cereali,biskota me 5 cereale 270 gr. 270 Lekë / pako

Plasmon Biscotto dei grandi ai 5 cereali,biskota me 5 cereale 270 gr.

Noynoy Frisolac Nr.1,qumesht gjiri i skremuar 400 gr.

Noynoy Frisolac Nr.1,qumesht gjiri i skremuar 400 gr. 1,250 Lekë / cope

Noynoy Frisolac Nr.1,qumesht gjiri i skremuar 400 gr.

Plasmon Pappa Lattea Mela,oriz molle per femije mbi 4 muaj 250 gr.

Plasmon Pappa Lattea Mela,oriz molle per femije mbi 4 muaj 250 gr. 570 Lekë / pako

Plasmon Pappa Lattea Mela,oriz molle per femije mbi 4 muaj 250 gr.

Plasmon Crema di Cereali quattro,miell 4 drithera per femije mbi 4 muaj 230 gr.

Plasmon Crema di Cereali quattro,miell 4 drithera per femije mbi 4 muaj 230 gr. 360 Lekë / cope

Plasmon Crema di Cereali quattro,miell 4 drithera per femije mbi 4 muaj 230 gr.

Plasmon Biscottino Biberon,biskota 600 gr.

Plasmon Biscottino Biberon,biskota 600 gr. 650 Lekë / cope

Plasmon Biscottino Biberon,biskota 600 gr.

Plasmon Pollo,mish pule per femije mbi 4 muaj 160 gr.

Plasmon Pollo,mish pule per femije mbi 4 muaj 160 gr. 360 Lekë / cope

Plasmon Pollo,mish pule per femije mbi 4 muaj 160 gr.

Plasmon Maccheroncini  ,340 gr.

Plasmon Maccheroncini ,340 gr. 260 Lekë / cope

Plasmon Maccheroncini ,340 gr.

Plasmon biskota per femije ,320 gr.

Plasmon biskota per femije ,320 gr. 430 Lekë / cope 370 Lekë / cope

Plasmon biskota per femije ,320 gr.