Ushqime për fëmijë Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Plasmon Pappa Lattea Biscotto,biskota për fëmijë mbi 4 muaj 250 gr.

Plasmon Pappa Lattea Biscotto,biskota për fëmijë mbi 4 muaj 250 gr. 600 Lekë / Copë

Plasmon Pappa Lattea Biscotto,biskota për fëmijë mbi 4 muaj 250 gr.

Plasmon Pennette,makarona për fëmijë mbi 10 muaj 340 gr.

Plasmon Pennette,makarona për fëmijë mbi 10 muaj 340 gr. 250 Lekë / Copë

Plasmon Pennette,makarona për fëmijë mbi 10 muaj 340 gr.

Plasmon Anellini , makarona për fëmijë 340 gr

Plasmon Anellini , makarona për fëmijë 340 gr 240 Lekë / Copë

Plasmon Anellini Formato n 4 , makarona për fëmijë mbi 5 muaj, 340 gr

Plasmon Astrini,makarona për fëmijë mbi 6 muaj 340 gr.

Plasmon Astrini,makarona për fëmijë mbi 6 muaj 340 gr. 240 Lekë / Copë

Plasmon Astrini,makarona për fëmijë mbi 6 muaj 340 gr.

Plasmon Chioccioline , makarona për fëmijë 340 gr

Plasmon Chioccioline , makarona për fëmijë 340 gr 240 Lekë / Copë

Plasmon Chioccioline Formato n 4, makarona për fëmijë mbi 6 muaj 340 gr

Plasmon Albicocca e Yogurt,kos për fëmijë mbi 6 muaj 2 x120 gr.

Plasmon Albicocca e Yogurt,kos për fëmijë mbi 6 muaj 2 x120 gr. 240 Lekë / Copë

Plasmon Albicocca e Yogurt,kos për fëmijë mbi 6 muaj 2 x120 gr.

Plasmon Yogurt e Biscotto,kos për fëmijë mbi 6 muaj me biskote 2 x 120 gr.

Plasmon Yogurt e Biscotto,kos për fëmijë mbi 6 muaj me biskote 2 x 120 gr. 240 Lekë / Copë

Plasmon Yogurt e Biscotto,kos për fëmijë mbi 6 muaj me biskote 2 x 120 gr.

Plasmon Merenda Mela e Yogurt, kos me molle & qumesht për fëmijë 2 X 120 gr.

Plasmon Merenda Mela e Yogurt, kos me molle & qumesht për fëmijë 2 X 120 gr. 240 Lekë / Copë

Plasmon Merenda Mela e Yogurt, kos me molle & qumesht për fëmijë 2 X 120 gr. më shumë

Plasmon Biscotto,biskota për fëmijë 720 gr.

Plasmon Biscotto,biskota për fëmijë 720 gr. 700 Lekë / Copë 640 Lekë / Copë

Plasmon Biscotto , biskota me miell gruri për fëmijë mbi 6 muaj, 720 gr

Plasmon Nasello con Patate,peshk merluc për fëmijë 2 x 80 gr.

Plasmon Nasello con Patate,peshk merluc për fëmijë 2 x 80 gr. 390 Lekë / Copë

Plasmon Nasello con Patate,peshk merluc për fëmijë 2 x 80 gr.

Plasmon Tacchino,mish gjeldeti për fëmijë 2 x 80 gr.

Plasmon Tacchino,mish gjeldeti për fëmijë 2 x 80 gr. 330 Lekë / Copë

Plasmon Tacchino,mish gjeldeti për fëmijë 2 x 80 gr.

Plasmon Pollo e  Vitello, mish viçi e pule  për fëmijë 2 X 80 gr

Plasmon Pollo e Vitello, mish viçi e pule për fëmijë 2 X 80 gr 350 Lekë / Copë

Plasmon Pollo e Vitello, mish viçi e pule për fëmijë mbi 4 muaj, 2 X 80 gr

Plasmon Carote,patate e zuchine,perime për fëmijë me karrote,kungull dhe patate 2 x 80 gr.

Plasmon Carote,patate e zuchine,perime për fëmijë me karrote,kungull dhe patate 2 x 80 gr. 270 Lekë / Copë

Plasmon Carote,patate e zuchine,perime për fëmijë me karrote,kungull dhe patate 2 x 80... më shumë

Plasmon Camomilla,çaj për fëmijë 24 bustina 120 gr.

Plasmon Camomilla,çaj për fëmijë 24 bustina 120 gr. 490 Lekë / Copë

Plasmon Camomilla,çaj për fëmijë 24 bustina 120 gr.

Plasmon Orata con patate,peshk koce për fëmijë 2 x 80 gr.

Plasmon Orata con patate,peshk koce për fëmijë 2 x 80 gr. 390 Lekë / Copë

Plasmon Orata con patate,peshk koce për fëmijë 2 x 80 gr.