Kremra dhe pudra Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Felce azzurra talco classico,150 gr.

Felce azzurra talco classico,150 gr. 165 Lekë / cope

Felce azzurra talco classico,150 gr.

Bubchen Krem per Bebe 150 ml.

Bubchen Krem per Bebe 150 ml. 370 Lekë / cope

Bubchen Krem per Bebe 150 ml.I persosur per mbrojtje te sigurt,perkujdesje te bute dhe te natyrs... më shumë

Bubchen Krem Perkujdesje 75 ml.

Bubchen Krem Perkujdesje 75 ml. 300 Lekë / cope

Bubchen Krem Perkujdesje 75 ml.Mbrojtje dhe perkujdesje intensive-per fytyre dhe duart.Eshte i p... më shumë

Chicco baby moments Olio massaggio,vaj masazhues per bebe 200 ml.

Chicco baby moments Olio massaggio,vaj masazhues per bebe 200 ml. 615 Lekë / Copë

Chicco baby moments Olio massaggio,vaj masazhues per bebe 200 ml.

Johnsons baby powder 100gr.

Johnsons baby powder 100gr. 220 Lekë / Copë

Johnsons baby powder 100gr.Per kujdesje per lekuren e bebeve.

Penaten Baby Puder 100gr.

Penaten Baby Puder 100gr. 260 Lekë / Copë

Penaten Baby Puder 100gr.Puder per kujdesin e lekures se femijeve.

Chicco baby moments Crema Corpo Fluida,krem bebe 200 ml.

Chicco baby moments Crema Corpo Fluida,krem bebe 200 ml. 500 Lekë / Copë

Chicco baby moments Crema Corpo Fluida,krem bebe 200 ml.

Vape Derm Herbal ,krem antipickim 150 ml

Vape Derm Herbal ,krem antipickim 150 ml 560 Lekë / Copë

PRODUKT ITALIAN Vape Derm Herbal, krem bebe antipickim 150 ml

Nivea Baby Soft Cream 200 ml

Nivea Baby Soft Cream 200 ml 330 Lekë / Copë

Nivea Baby Soft Cream , krem për bebe 200 ml

Felce Azzurra Paglieri Pudër + Sfungjer 250 gr.

Felce Azzurra Paglieri Pudër + Sfungjer 250 gr. 350 Lekë / Copë

PRODUKT ITALIAN Felce Azzurra Paglieri Pudër + Sfungjer 250 gr.