Për higjenën e fëmijëve Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Pampers sole e luna +,leter e lagur per femije 60 fije.

Pampers sole e luna +,leter e lagur per femije 60 fije. 220 Lekë / pako

Pampers sole e luna +,leter e lagur per femije 60 fije.

Johnsons baby Gold,shampo per femije 300 ml.

Johnsons baby Gold,shampo per femije 300 ml. 160 Lekë / cope

Johnsons baby Gold,shampo per femije 300 ml.

Johnsons baby,vaj masazhues per bebe 200 ml.

Johnsons baby,vaj masazhues per bebe 200 ml. 354 Lekë / cope

Johnsons baby,vaj masazhues per bebe 200 ml.

Johnsons baby chamomile,shampo per femije 750 ml.

Johnsons baby chamomile,shampo per femije 750 ml. 340 Lekë / cope

Johnsons baby chamomile,shampo per femije 750 ml.

Johnsons baby chamomile,shampo per femije 300 ml.

Johnsons baby chamomile,shampo per femije 300 ml. 250 Lekë / cope

Johnsons baby chamomile,shampo per femije 300 ml.

Velluto baby salviette bio,letra te lagura,ideale per nderrimin e bebit 72 fije.

Velluto baby salviette bio,letra te lagura,ideale per nderrimin e bebit 72 fije. 260 Lekë / pako

Velluto baby salviette bio,letra te lagura,ideale per nderrimin e bebit 72 fije.

Chicco Natural sensation bath with aloe and chamomille,shampo me aloe dhe kamomil 500 ml.

Chicco Natural sensation bath with aloe and chamomille,shampo me aloe dhe kamomil 500 ml. 840 Lekë / cope

Chicco Natural sensation bath with aloe and chamomille,shampo me aloe dhe kamomil 500 ml.

Chicco Softener Ammorbidente Sensibile,zbutes rrobash per lekure te ndjeshme 750 ml.

Chicco Softener Ammorbidente Sensibile,zbutes rrobash per lekure te ndjeshme 750 ml. 320 Lekë / cope

Chicco Softener Ammorbidente Sensibile,zbutes rrobash per lekure te ndjeshme 750 ml.

Chicco detergente biberon e stoviglie,lares biberoni 300 ml.

Chicco detergente biberon e stoviglie,lares biberoni 300 ml. 450 Lekë / cope

Chicco detergente biberon e stoviglie,lares biberoni 300 ml.

Chicco Talco,puder 150 gr.

Chicco Talco,puder 150 gr. 390 Lekë / cope

Chicco Talco,puder 150 gr.

Chicco,detergjent per rrobat e femijeve antialergjik 1.5 L me 27 larje.

Chicco,detergjent per rrobat e femijeve antialergjik 1.5 L me 27 larje. 900 Lekë / cope

Chicco,detergjent per rrobat e femijeve antialergjik 1.5 L me 27 larje.

Ultra Compact baby sensitive,letra te lagura 72 cope.

Ultra Compact baby sensitive,letra te lagura 72 cope. 170 Lekë / cope

Ultra Compact baby sensitive,letra te lagura 72 cope.

Babylino sensitive with chamomile,leter e lagur me kamomil 54 cope.

Babylino sensitive with chamomile,leter e lagur me kamomil 54 cope. 195 Lekë / Copë

Babylino sensitive with chamomile,leter e lagur me kamomil 54 cope.

Baby care Sensitive 63 cope.

Baby care Sensitive 63 cope. 120 Lekë / Copë

Baby care Sensitive 63 cope.

Bubchen Shampo & Balsam Princesha 230 ml.

Bubchen Shampo & Balsam Princesha 230 ml. 400 Lekë / cope

Bubchen Shampo & Balsam Princesha 230 ml.Pastron jashtezakonisht bute,forcon floket dhe i jep... më shumë