Ujë Mineral Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Dukat uje me minerale 0.5L.

Dukat uje me minerale 0.5L. 30 Lekë / cope

Dukat uje me minerale 0.5L.

Dukat uje mineral natyral 2 L.

Dukat uje mineral natyral 2 L. 50 Lekë / cope

Dukat uje mineral natyral 2 L.

Fontenoce acqua oligominerale,uje meneral natyral per femije ne qelq 1 L.

Fontenoce acqua oligominerale,uje meneral natyral per femije ne qelq 1 L. 250 Lekë / cope

Fontenoce acqua oligominerale,uje meneral natyral per femije ne qelq 1 L.

Fontenoce,uje oligomineral per femije 1.5 L.

Fontenoce,uje oligomineral per femije 1.5 L. 180 Lekë / cope

Fontenoce,uje oligomineral per femije 1.5 L.

Kropi uje mineral natyral 1.5 L.

Kropi uje mineral natyral 1.5 L. 55 Lekë / cope

Kropi uje mineral natyral 1.5 L.

Nerea uje mineral  sport  ,0.33L.

Nerea uje mineral sport ,0.33L. 45 Lekë / cope

Nerea uje mineral sport ,0.33L.

Trebeshina Disnep Nicky,uje mineral natyral 0.25 L.

Trebeshina Disnep Nicky,uje mineral natyral 0.25 L. 34 Lekë / cope

Trebeshina Disnep Nicky,uje mineral natyral 0.25 L.

Lajthiza,uje natyral burimi 2 L.

Lajthiza,uje natyral burimi 2 L. 65 Lekë / cope

Lajthiza,uje natyral burimi 2 L.

Tepelena Active,uje me vitamina dhe shije pjeshke 0.33 L.

Tepelena Active,uje me vitamina dhe shije pjeshke 0.33 L. 55 Lekë / cope

Tepelena Active,uje me vitamina dhe shije pjeshke 0.33 L.

Tepelena Balance,uje me vitamina dhe shije te molles jeshile 0.33 L.

Tepelena Balance,uje me vitamina dhe shije te molles jeshile 0.33 L. 55 Lekë / cope

Tepelena Balance,uje me vitamina dhe shije te molles jeshile 0.33 L.

Tepelena Wellnes,uje me vitamina me shije portokalli 0.33 L.

Tepelena Wellnes,uje me vitamina me shije portokalli 0.33 L. 55 Lekë / cope

Tepelena Wellnes,uje me vitamina me shije portokalli 0.33 L.

San Benedetto Baby bottle uje natyral per femije 0.25 L.

San Benedetto Baby bottle uje natyral per femije 0.25 L. 55 Lekë / cope

San Benedetto Baby bottle uje natyral per femije 0.25 L.

Tepelena Uje Mineral Natyral 2 L.

Tepelena Uje Mineral Natyral 2 L. 65 Lekë / cope

Tepelena Uje Mineral Natyral 2 L.

Glina me limon 0,5 L.

Glina me limon 0,5 L. 33 Lekë / Copë

Glina me limon 0,5 L.

Glina Sparkling,ujë i gazuar pa limon 0.5 L

Glina Sparkling,ujë i gazuar pa limon 0.5 L 33 Lekë / Copë

Glina Sparkling,ujë i gazuar pa limon 0.5 L