Pije në kanaçe Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

7up,pije e gazuar ne kanace 330 ml.

7up,pije e gazuar ne kanace 330 ml. 59 Lekë / cope

7up,pije e gazuar ne kanace 330 ml.

Elbar,birre e turbullt kanace 0.5 l.

Elbar,birre e turbullt kanace 0.5 l. 89 Lekë / cope

Elbar,birre e turbullt kanace 0.5 l.

Rauch select red grape,bravo rrushi kanace 0.25 l.

Rauch select red grape,bravo rrushi kanace 0.25 l. 70 Lekë / cope

Rauch select red grape,bravo rrushi kanace 0.25 l.

Tonic Soda,uje tonik i gazuar dhe pa konservues 33 cl.

Tonic Soda,uje tonik i gazuar dhe pa konservues 33 cl. 60 Lekë / cope

Tonic Soda,uje tonik i gazuar dhe pa konservues 33 cl.

Monster Energy Drink,pije energjike 355 ml.

Monster Energy Drink,pije energjike 355 ml. 120 Lekë / cope

Monster Energy Drink,pije energjike 355 ml.

Monster Energy Drink Ultra,pije energjike 355 ml.

Monster Energy Drink Ultra,pije energjike 355 ml. 120 Lekë / cope

Monster Energy Drink Ultra,pije energjike 355 ml.

Nescafe RTD Espresso Roast,nescafe ne kanace 180 ml.

Nescafe RTD Espresso Roast,nescafe ne kanace 180 ml. 80 Lekë / cope

Nescafe RTD Espresso Roast,nescafe ne kanace 180 ml.

Ivi Soda i gazuar ne kanace 330 ml.

Ivi Soda i gazuar ne kanace 330 ml. 60 Lekë / cope

Ivi Soda i gazuar ne kanace 330 ml.

Lemon Soda Zero,pije freskuese 0.33 L.

Lemon Soda Zero,pije freskuese 0.33 L. 60 Lekë / cope

Lemon Soda Zero,pije freskuese 0.33 L.

Ama Iced Coffee Macchiato 250 ml.

Ama Iced Coffee Macchiato 250 ml. 100 Lekë / cope

Ama Iced Coffee Macchiato 250 ml.

Lotte Aloe Vera Drink Mango,pije freskuese 250 ml.

Lotte Aloe Vera Drink Mango,pije freskuese 250 ml. 79 Lekë / cope

Lotte Aloe Vera Drink Mango,pije freskuese 250 ml.

Lotte Aloe Vera Drink Pomegranate,pije freskuese shege 250 ml.

Lotte Aloe Vera Drink Pomegranate,pije freskuese shege 250 ml. 79 Lekë / cope

Lotte Aloe Vera Drink Pomegranate,pije freskuese shege 250 ml.

Lotte Aloe Vera Drink Classic,pije freskuese natyral 250 ml.

Lotte Aloe Vera Drink Classic,pije freskuese natyral 250 ml. 79 Lekë / cope

Lotte Aloe Vera Drink Classic,pije freskuese natyral 250 ml.

Lotte Aloe Vera Drink rrush,pije freskuese 240 ml.

Lotte Aloe Vera Drink rrush,pije freskuese 240 ml. 79 Lekë / cope

Lotte Aloe Vera Drink rrush,pije freskuese 240 ml.

7-up 0.33 L.

7-up 0.33 L. 59 Lekë / Copë

7-up 0.33 L. Pije e gazuar jo alkolike.