Pije në shishe Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Tropic plus pije me shije frutash 290 ml.

Tropic plus pije me shije frutash 290 ml. 100 Lekë / cope

Tropic plus pije me shije frutash 290 ml.

Tropic plus pije me shije shege 290 ml.

Tropic plus pije me shije shege 290 ml. 100 Lekë / cope

Tropic plus pije me shije shege 290 ml.

Ivi limon i gazuar 1.25 L .

Ivi limon i gazuar 1.25 L . 100 Lekë / cope

Ivi limon i gazuar 1.25 L .

Oran Soda Aranciata,leng portokalli i gazuar ne qelq 200 ml.

Oran Soda Aranciata,leng portokalli i gazuar ne qelq 200 ml. 60 Lekë / cope

Oran Soda Aranciata,leng portokalli i gazuar ne qelq 200 ml.

Lemon soda limonata,leng limoni i gazuar ne qelq 200 ml.

Lemon soda limonata,leng limoni i gazuar ne qelq 200 ml. 60 Lekë / cope

Lemon soda limonata,leng limoni i gazuar ne qelq 200 ml.

Bottega limoncino liker 500 ml.

Bottega limoncino liker 500 ml. 1,150 Lekë / cope

Bottega limoncino liker 500 ml.

Elbar birre e turbullt shishe 0.5 l.

Elbar birre e turbullt shishe 0.5 l. 110 Lekë / cope

Elbar birre e turbullt shishe 0.5 l.

7up,sprite 1.25 L.

7up,sprite 1.25 L. 100 Lekë / cope

7up,sprite 1.25 L.

Arnone Arbit Red Bitter,biter i kuq 6 x 100 ml.

Arnone Arbit Red Bitter,biter i kuq 6 x 100 ml. 180 Lekë / cope

Arnone Arbit Red Bitter,biter i kuq 6 x 100 ml.

Schweppes Pompelmo in rosa,pije e gazuar 1 L.

Schweppes Pompelmo in rosa,pije e gazuar 1 L. 160 Lekë / cope

Schweppes Pompelmo in rosa,pije e gazuar 1 L.

Frutomania Beetroot,leng rrepe 1 L.

Frutomania Beetroot,leng rrepe 1 L. 320 Lekë / cope

Frutomania Beetroot,leng rrepe 1 L.

Frutomania Summer Fruits,leng frutash natyrale 1 L.

Frutomania Summer Fruits,leng frutash natyrale 1 L. 320 Lekë / cope

Frutomania Summer Fruits,leng frutash natyrale 1 L. Lengu permban fruta si : karrote,... më shumë

Bravo Sunny mango,leng mango 0.5 L.

Bravo Sunny mango,leng mango 0.5 L. 75 Lekë / cope

Bravo Sunny mango,leng mango 0.5 L.

Bravo Sunny Mango,leng mango me sheqer dhe embelsues me vitamine A 1.5 L.

Bravo Sunny Mango,leng mango me sheqer dhe embelsues me vitamine A 1.5 L. 150 Lekë / cope

Bravo Sunny Mango,leng mango me sheqer dhe embelsues me vitamine A 1.5 L.

Schweppes agrumi ,1 L.

Schweppes agrumi ,1 L. 160 Lekë / cope

Schweppes agrumi ,1 L.