Mace Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Felix Party Mix Mixed Girll 60 gr.

Felix Party Mix Mixed Girll 60 gr. 185 Lekë / cope

Felix Party Mix Mixed Girll 60 gr.

Purina Friskies Junior con pollo,ushqim per mae te vogla me mish pule dhe karrota 400 gr.

Purina Friskies Junior con pollo,ushqim per mae te vogla me mish pule dhe karrota 400 gr. 190 Lekë / cope

Purina Friskies Junior con pollo,ushqim per mae te vogla me mish pule dhe karrota 400 gr.

Friskies Cat chicken & veg 24 x 400 g,pate me mish pule dhe perime.

Friskies Cat chicken & veg 24 x 400 g,pate me mish pule dhe perime. 190 Lekë / cope

Friskies Cat chicken & veg 24 x 400 g,pate me mish pule dhe perime.

Gourmet Gold Vitello,ushqim i plote per mace me mish vici 85 gr.

Gourmet Gold Vitello,ushqim i plote per mace me mish vici 85 gr. 89 Lekë / cope

Gourmet Gold Vitello,ushqim i plote per mace me mish vici 85 gr.

Friskies  cat adult  coniglio,pollo ,400 gr.

Friskies cat adult coniglio,pollo ,400 gr. 230 Lekë / cope

Friskies cat adult coniglio,pollo ,400 gr.

Gourmet Gold con Salmone e pollo,ushqim per mace te rritura me salmon dhe pule 85 gr.

Gourmet Gold con Salmone e pollo,ushqim per mace te rritura me salmon dhe pule 85 gr. 89 Lekë / pako

Gourmet Gold con Salmone e pollo,ushqim per mace te rritura me salmon dhe pule 85 gr.

Felix Party Mix con pollo,fegato e tacchino,ushqim per mace me shije pule,melcie dhe pule deti 60 gr.

Felix Party Mix con pollo,fegato e tacchino,ushqim per mace me shije pule,melcie dhe pule deti 60 gr. 185 Lekë / pako

Felix Party Mix con pollo,fegato e tacchino,ushqim per mace me shije pule,melcie dhe p... më shumë

Felix agail  chicken ,100 gr.

Felix agail chicken ,100 gr. 60 Lekë / cope

Felix agail chicken ,100 gr.

Felix agail beef ,100 gr.

Felix agail beef ,100 gr. 60 Lekë / cope

Felix agail beef ,100 gr.

Friskies cat cig beef pouch 20 x 100 gr,friskies me mish vici ne salce.

Friskies cat cig beef pouch 20 x 100 gr,friskies me mish vici ne salce. 65 Lekë / cope

Friskies cat cig beef pouch 20 x 100 gr,friskies me mish vici ne salce.

Sheba  selection salmon, 85 gr.

Sheba selection salmon, 85 gr. 100 Lekë / cope

Sheba selection salmon, 85 gr.

Miglior gatto Adult croccantini con pollo ,400 gr.

Miglior gatto Adult croccantini con pollo ,400 gr. 140 Lekë / cope

Miglior gatto Adult croccantini con pollo ,400 gr.

Miglior gatto with fish Adult,ushqim per mace me peshk 400 gr.

Miglior gatto with fish Adult,ushqim per mace me peshk 400 gr. 140 Lekë / cope

Miglior gatto with fish Adult,ushqim per mace me peshk 400 gr.

Miglior gatto Adult Manzo with beef,ushqim per mace te rritura 400 gr.

Miglior gatto Adult Manzo with beef,ushqim per mace te rritura 400 gr. 140 Lekë / pako

Miglior gatto Adult Manzo with beef,ushqim per mace te rritura 400 gr.

Whiskas Dry B & C  1+ years,ushqim i plote per mace te rritura me mish lope 300 gr.

Whiskas Dry B & C 1+ years,ushqim i plote per mace te rritura me mish lope 300 gr. 200 Lekë / cope

Whiskas Dry B & C 1+ years,ushqim i plote per mace te rritura me mish lope 300 gr.