Miell Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Divella Farina Pizza,miell per pica 1 kg.

Divella Farina Pizza,miell per pica 1 kg. 135 Lekë / pako

Divella Farina Pizza,miell per pica 1 kg.

Dieta,miell integral 700 gr.

Dieta,miell integral 700 gr. 95 Lekë / pako

Dieta,miell integral 700 gr. Bluar me mulli guri biologjik.

Barilla Farina di grano tenero tipi "00",miell 1000 g.

Barilla Farina di grano tenero tipi "00",miell 1000 g. 100 Lekë / pako

Barilla Farina di grano tenero tipi "00",miell 1000 g.

Jotis farina portokall,miell portokall 500 gr.

Jotis farina portokall,miell portokall 500 gr. 110 Lekë / cope

Jotis farina portokall,miell portokall 500 gr.

Atlas Miell Ola Super i forte 1 kg.

Atlas Miell Ola Super i forte 1 kg. 140 Lekë / cope

Atlas Miell Ola Super i forte 1 kg.

Atlas flour ola rye,miell thekre 1 kg.

Atlas flour ola rye,miell thekre 1 kg. 135 Lekë / Copë

Atlas flour ola rye,miell thekre 1 kg.

Prima farina "00",miell 1 kg.

Prima farina "00",miell 1 kg. 70 Lekë / cope

Prima farina "00",miell 1 kg.

Prima "00",miell per byrek dhe peta 1 kg.

Prima "00",miell per byrek dhe peta 1 kg. 70 Lekë / cope

Prima "00",miell per byrek dhe peta 1 kg.

Prima,miell per embelsira 1 kg.

Prima,miell per embelsira 1 kg. 70 Lekë / cope

Prima,miell per embelsira 1 kg.

Agnesi Farina,miell tipi

Agnesi Farina,miell tipi 140 Lekë / Copë

Agnesi Farina,miell tipi "00" 1 Kg.

Atlas ola flour,miell loulis per cdo perdorim 1 Kg.

Atlas ola flour,miell loulis per cdo perdorim 1 Kg. 115 Lekë / Copë

Atlas ola flour,miell loulis per cdo perdorim 1 Kg.

Atlas Farin louis,miell qe fryhet vete 500 gr.

Atlas Farin louis,miell qe fryhet vete 500 gr. 90 Lekë / Copë

Atlas Farin louis,miell qe fryhet vete 500 gr.

Atlas Farin,miell qe fryhet vete me shije vanilje 500 gr.

Atlas Farin,miell qe fryhet vete me shije vanilje 500 gr. 90 Lekë / Copë

Atlas Farin,miell qe fryhet vete me shije vanilje 500 gr.

Atlas Farin orange,miell qe fryhet vete me shije portokalli 500 gr.

Atlas Farin orange,miell qe fryhet vete me shije portokalli 500 gr. 90 Lekë / Copë

Atlas Farin orange,miell qe fryhet vete me shije portokalli 500 gr.

Teuta Miell Orizi 250 gr

Teuta Miell Orizi 250 gr 50 Lekë / Copë

Teuta Miell Orizi 250 gr, përdoret si ushqim për fëmijë, për lidhjen e supave etj.