Manikyr dhe pedikyr Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Gabrini Matte,manikyr 13 ml.

Gabrini Matte,manikyr 13 ml. 90 Lekë / cope

Gabrini Matte,manikyr 13 ml.Gjendje jane kodet qe gjenden ne foto.

Gabrini Nude,manikyr 13 ml.

Gabrini Nude,manikyr 13 ml. 90 Lekë / cope

Gabrini Nude,manikyr 13 ml.Gjendje jane kodet si ne figure sipas rradhes duke filluar nga Nude 1... më shumë

Gabrini Cosmetics,manikyr 13 ml.

Gabrini Cosmetics,manikyr 13 ml. 90 Lekë / cope

Gabrini Cosmetics,manikyr 13 ml.Gjendje jane kodet qe gjenden ne foto.

Fepi set 3 : limë thonjsh, prerëse thonjsh, pickatore.

Fepi set 3 : limë thonjsh, prerëse thonjsh, pickatore. 500 Lekë / Copë

Fepi limë thonjsh, prerëse thonjsh, pickatore.