Për rruajtje Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Figaro Schiuma shaving foam classica,shkume per rroje klasike 400 ml.

Figaro Schiuma shaving foam classica,shkume per rroje klasike 400 ml. 170 Lekë / cope

Figaro Schiuma shaving foam classica,shkume per rroje klasike 400 ml.

Figaro Schiuma shaving foam mentolo,shkume per rroje me mente 400 ml.

Figaro Schiuma shaving foam mentolo,shkume per rroje me mente 400 ml. 170 Lekë / cope

Figaro Schiuma shaving foam mentolo,shkume per rroje me mente 400 ml.

Gillette Skinguard sensitive,brisk per rroje me 1 koke dhe 2 tehe.

Gillette Skinguard sensitive,brisk per rroje me 1 koke dhe 2 tehe. 1,000 Lekë / cope

Gillette Skinguard sensitive,brisk per rroje me 1 koke dhe 2 tehe.

Wilkinson everyday 3, 4 cope.

Wilkinson everyday 3, 4 cope. 260 Lekë / pako

Wilkinson everyday 3, 4 cope.

Gillette Mach 3,brisqe 8 cope.

Gillette Mach 3,brisqe 8 cope. 1,450 Lekë / pako

Gillette Mach 3,brisqe 8 cope.

Gillette Mach3 turbo,brisk 1 cope.

Gillette Mach3 turbo,brisk 1 cope. 700 Lekë / cope

Gillette Mach3 turbo,brisk 1 cope.

Gillete articice aftershave splash 100 ml.

Gillete articice aftershave splash 100 ml. 720 Lekë / cope

Gillete articice aftershave splash 100 ml.

Nivea Men Clean Shave Gel,xhel rroje per meshkuj 200 ml.

Nivea Men Clean Shave Gel,xhel rroje per meshkuj 200 ml. 470 Lekë / cope

Nivea Men Clean Shave Gel,xhel rroje per meshkuj 200 ml. Black Carbon.

Gillette Mach Start 3,brisk me 2 koka shtese.

Gillette Mach Start 3,brisk me 2 koka shtese. 700 Lekë / pako

Gillette Mach Start 3,brisk me 2 koka shtese.

Palmolive shkume rroje klasike per meshkuj 300 ml.

Palmolive shkume rroje klasike per meshkuj 300 ml. 260 Lekë / cope

Palmolive shkume rroje klasike per meshkuj 300 ml.

Neutromed,shkume rroje 300 ml.

Neutromed,shkume rroje 300 ml. 200 Lekë / cope

Neutromed,shkume rroje 300 ml.

Bic Flex3,brisqe 3 cope.

Bic Flex3,brisqe 3 cope. 390 Lekë / pako

Bic Flex3,brisqe 3 cope.

Gillette Blue2,brisqe 5 cope.

Gillette Blue2,brisqe 5 cope. 140 Lekë / pako

Gillette Blue2,brisqe 5 cope.

Gillette Blue 3 Cool,brisqe 6 cope.

Gillette Blue 3 Cool,brisqe 6 cope. 650 Lekë / pako

Gillette Blue 3 Cool,brisqe 6 cope.

Gillette Blue 3,brisqe 12 cope.

Gillette Blue 3,brisqe 12 cope. 1,150 Lekë / pako

Gillette Blue 3,brisqe 12 cope.