Shampo Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Loreal Elvive Phytoclear,shampo per floke normal 400 ml.

Loreal Elvive Phytoclear,shampo per floke normal 400 ml. 420 Lekë / cope

Loreal Elvive Phytoclear,shampo per floke normal 400 ml.

Loreal Elvive Antiforfora,shampo per floke me yndyre 400 ml.

Loreal Elvive Antiforfora,shampo per floke me yndyre 400 ml. 420 Lekë / cope

Loreal Elvive Antiforfora,shampo per floke me yndyre 400 ml.

Schauma nature moments  coconut 400 ml.

Schauma nature moments coconut 400 ml. 220 Lekë / cope

Schauma nature moments coconut 400 ml.

Pantene Smooth & Sleek shampo 675 ml.

Pantene Smooth & Sleek shampo 675 ml. 590 Lekë / cope

Pantene Smooth & Sleek shampo 675 ml.

Garnier Fructis Goji color resist,shampo per floke te lyer 400 ml.

Garnier Fructis Goji color resist,shampo per floke te lyer 400 ml. 320 Lekë / cope

Garnier Fructis Goji color resist,shampo per floke te lyer 400 ml.

Garnier Fructis Sos repair,shampo per riparimin e flokeve 400 ml.

Garnier Fructis Sos repair,shampo per riparimin e flokeve 400 ml. 320 Lekë / cope

Garnier Fructis Sos repair,shampo per riparimin e flokeve 400 ml.

Garnier Fructis Pure Fresh,shampo e fresket per forcimin e flokeve 400 ml.

Garnier Fructis Pure Fresh,shampo e fresket per forcimin e flokeve 400 ml. 320 Lekë / cope

Garnier Fructis Pure Fresh,shampo e fresket per forcimin e flokeve 400 ml.

Garnier Fructis Grow Strong,shampo per forcimin dhe rritjen e flokeve 400 ml.

Garnier Fructis Grow Strong,shampo per forcimin dhe rritjen e flokeve 400 ml. 350 Lekë / cope

Garnier Fructis Grow Strong,shampo per forcimin dhe rritjen e flokeve 400 ml.

Elseve dream long,shampo per floke te gjate dhe te demtuar 400 ml.

Elseve dream long,shampo per floke te gjate dhe te demtuar 400 ml. 460 Lekë / cope

Elseve dream long,shampo per floke te gjate dhe te demtuar 400 ml.

Johnsons baby Gold,shampo per femije 750 ml.

Johnsons baby Gold,shampo per femije 750 ml. 340 Lekë / cope

Johnsons baby Gold,shampo per femije 750 ml.

Syoss colorist shampo 750 ml.

Syoss colorist shampo 750 ml. 470 Lekë / cope

Syoss colorist shampo 750 ml.

Syoss repair shampo 750 ml.

Syoss repair shampo 750 ml. 470 Lekë / cope

Syoss repair shampo 750 ml.

Syoss keratin shampo 750 ml

Syoss keratin shampo 750 ml 470 Lekë / cope

Syoss keratin shampo 750 ml

Syoss Curls,shampo per floket e padisiplinuar,me onde dhe kacurrla 750 ml.

Syoss Curls,shampo per floket e padisiplinuar,me onde dhe kacurrla 750 ml. 470 Lekë / cope

Syoss Curls,shampo per floket e padisiplinuar,me onde dhe kacurrla 750 ml.

Head & shoulders Men ultra anti-hair fall with caffeine,shampo per meshkuj kunder zbokthit me kafeine 360 ml.

Head & shoulders Men ultra anti-hair fall with caffeine,shampo per meshkuj kunder zbokthit me kafeine 360 ml. 340 Lekë / cope

Head & shoulders Men ultra anti-hair fall with caffeine,shampo per meshkuj kunder zbokthit me... më shumë