Balsam Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Loreal Elseve color-vive,maske per floke te lyer 300 ml.

Loreal Elseve color-vive,maske per floke te lyer 300 ml. 680 Lekë / cope

Loreal Elseve color-vive,maske per floke te lyer 300 ml.

Schauma strength & vitality balsam 200 ml.

Schauma strength & vitality balsam 200 ml. 220 Lekë / cope

Schauma strength & vitality balsam 200 ml.

Pantene Aqua Light,balsam per floke fine qe kane tendence te yndyrosen 200 ml.

Pantene Aqua Light,balsam per floke fine qe kane tendence te yndyrosen 200 ml. 520 Lekë / cope

Pantene Aqua Light,balsam per floke fine qe kane tendence te yndyrosen 200 ml.

Pantene Ricci Perfetti,balsam per floket kacurrel dhe rebele 360 ml.

Pantene Ricci Perfetti,balsam per floket kacurrel dhe rebele 360 ml. 350 Lekë / cope

Pantene Ricci Perfetti,balsam per floket kacurrel dhe rebele 360 ml.

Gaia Crema Ristrutturante, krem për flokë të dëmtuar 500 ml

Gaia Crema Ristrutturante, krem për flokë të dëmtuar 500 ml 240 Lekë / Copë

Gaia Crema Ristrutturante, krem për flokë të dëmtuar 500 ml

Elf Balsamo,balsam per floket 500 ml

Elf Balsamo,balsam per floket 500 ml 130 Lekë / Copë

Elf Balsamo,balsam per floket 500 ml