Tonik dhe qumësht pastrues Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Garnier Natyral Latte 200 ml.

Garnier Natyral Latte 200 ml. 480 Lekë / cope

Garnier Natyral Latte 200 ml.

Loreal triple active ,face and eyes,200 ml.

Loreal triple active ,face and eyes,200 ml. 620 Lekë / Copë

Loreal triple active ,face and eyes,200 ml.qumesht pastrues per fytyren dhe syte.

Loreal Ideal Soft, qumësht pastrues për fytyrën 200 ml.

Loreal Ideal Soft, qumësht pastrues për fytyrën 200 ml. 650 Lekë / cope

Loreal Ideal Soft, qumësht pastrues për fytyrën 200 ml,per lekure te thate dhe te ndjeshme.

Nivea Aqua Effect,pastrues tonik për fytyrën 200 ml.

Nivea Aqua Effect,pastrues tonik për fytyrën 200 ml. 500 Lekë / Copë

Nivea Aqua Effect,pastrues tonik për fytyrën 200 ml.

Nivea Visage pure effect,pastrues tonik për fytyrën 200 ml.

Nivea Visage pure effect,pastrues tonik për fytyrën 200 ml. 500 Lekë / Copë

Nivea Visage pure effect,pastrues tonik për fytyrën 200 ml.

Loreal Ideal Fresh , qumësht pastrues për fytyrën 200 ml.

Loreal Ideal Fresh , qumësht pastrues për fytyrën 200 ml. 650 Lekë / Copë

Loreal Ideal Fresh Skin perfecting Cleansing Milk , qumësht pastrues për fytyrën 200 ml.

Garnier Pure Active, detergjent larës për fytyrën 3 in 1, 150 ml.

Garnier Pure Active, detergjent larës për fytyrën 3 in 1, 150 ml. 730 Lekë / Copë

Garnier Pure Active, detergjent larës për fytyrën 3 in 1, 150 ml.