Oriz Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Ferra King,oriz per rizoto 1 kg.

Ferra King,oriz per rizoto 1 kg. 200 Lekë / pako

Ferra King,oriz per rizoto 1 kg.

Scotti risette 100 % riso e mia me miser 150 gr.

Scotti risette 100 % riso e mia me miser 150 gr. 180 Lekë / pako

Scotti risette 100 % riso e mia me miser 150 gr.

Scotti risette 100 %,riso me grure 150 gr.

Scotti risette 100 %,riso me grure 150 gr. 180 Lekë / pako

Scotti risette 100 %,riso me grure 150 gr.

Curtiriso riso arborio ottimo per risotti,oriz per rizoto 1 kg.

Curtiriso riso arborio ottimo per risotti,oriz per rizoto 1 kg. 310 Lekë / pako

Curtiriso riso arborio ottimo per risotti,oriz per rizoto 1 kg.

Curtiriso riso originario 1 kg.

Curtiriso riso originario 1 kg. 240 Lekë / pako

Curtiriso riso originario 1 kg.

Levidia oriz blado 1 kg.

Levidia oriz blado 1 kg. 185 Lekë / pako

Levidia oriz blado 1 kg.

Levidia oriz integral 1 kg.

Levidia oriz integral 1 kg. 185 Lekë / pako

Levidia oriz integral 1 kg.

Baretti rice for risotto,oriz per rizoto 1 kg.

Baretti rice for risotto,oriz per rizoto 1 kg. 160 Lekë / pako

Baretti rice for risotto,oriz per rizoto 1 kg.

Curtiriso Riso Carnaroli,oriz carnaroli 1 kg.

Curtiriso Riso Carnaroli,oriz carnaroli 1 kg. 300 Lekë / pako

Curtiriso Riso Carnaroli,oriz carnaroli 1 kg. (2 x 500 gr)

Curtiriso Riso Integrale,oriz integral 1 kg.

Curtiriso Riso Integrale,oriz integral 1 kg. 260 Lekë / pako

Curtiriso Riso Integrale,oriz integral 1 kg.

Curtiriso Risotto Agli asparagi,rizoto me asparag 175 g.

Curtiriso Risotto Agli asparagi,rizoto me asparag 175 g. 185 Lekë / pako

Curtiriso Risotto Agli asparagi,rizoto me asparag 175 g.

Curtiriso Risotto alla Parmigiana,rizoto me parmixhano 175 gr.

Curtiriso Risotto alla Parmigiana,rizoto me parmixhano 175 gr. 185 Lekë / pako

Curtiriso Risotto alla Parmigiana,rizoto me parmixhano 175 gr.

Scotti Risotto Frutti di mare con riso carnaroli,scoti me frurta deti 210 gr.

Scotti Risotto Frutti di mare con riso carnaroli,scoti me frurta deti 210 gr. 180 Lekë / pako

Scotti Risotto Frutti di mare con riso carnaroli,scoti me frurta deti 210 gr.

Scotti Risotto Tartufo con riso carnaroli,scoti me tartuf 210 gr.

Scotti Risotto Tartufo con riso carnaroli,scoti me tartuf 210 gr. 180 Lekë / pako

Scotti Risotto Tartufo con riso carnaroli,scoti me tartuf 210 gr.

Teuta Quinoa,fara te pasura me fibra dhe proteina 250 gr.

Teuta Quinoa,fara te pasura me fibra dhe proteina 250 gr. 240 Lekë / pako

Teuta Quinoa,fara te pasura me fibra dhe proteina 250 gr.