Ilaç pjatash Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Abc gel,xhel per enet 250 gr.

Abc gel,xhel per enet 250 gr. 50 Lekë / cope

Abc gel,xhel per enet 250 gr.

Sole Piatti limone verde,detergjent per larjen e pjatave me limon jeshil 1100 ml.

Sole Piatti limone verde,detergjent per larjen e pjatave me limon jeshil 1100 ml. 140 Lekë / cope

Sole Piatti limone verde,detergjent per larjen e pjatave me limon jeshil 1100 ml.

Sole Piatti oxi,detergjent per larjen e pjatave 1100 ml.

Sole Piatti oxi,detergjent per larjen e pjatave 1100 ml. 140 Lekë / cope

Sole Piatti oxi,detergjent per larjen e pjatave 1100 ml.

Sole Piatti aceto,detergjent per larjen e pjatave me aceto 1100 ml.

Sole Piatti aceto,detergjent per larjen e pjatave me aceto 1100 ml. 140 Lekë / cope

Sole Piatti aceto,detergjent per larjen e pjatave me aceto 1100 ml.

Ava perle limon 900 ml.

Ava perle limon 900 ml. 185 Lekë / cope

Ava perle limon 900 ml.

Vim clorex,pluhur per larjen e paisjeve inoks 850 gr.

Vim clorex,pluhur per larjen e paisjeve inoks 850 gr. 185 Lekë / cope

Vim clorex,pluhur per larjen e paisjeve inoks 850 gr.

Svelto expert extra power 80 cope.

Svelto expert extra power 80 cope. 1,600 Lekë / pako

Svelto expert extra power 80 cope.

Fairy pure & clean,detergjent enesh 650 ml.

Fairy pure & clean,detergjent enesh 650 ml. 230 Lekë / cope

Fairy pure & clean,detergjent enesh 650 ml.

Fairy Professional Sensitive,detergjent enesh 5 L.

Fairy Professional Sensitive,detergjent enesh 5 L. 800 Lekë / cope

Fairy Professional Sensitive,detergjent enesh 5 L.

Svelto expert extra brillantezza 350 gr.

Svelto expert extra brillantezza 350 gr. 630 Lekë / cope

Svelto expert extra brillantezza 350 gr.

Fairy Professional Lemon,detergjent pjatash 5 L.

Fairy Professional Lemon,detergjent pjatash 5 L. 900 Lekë / cope

Fairy Professional Lemon,detergjent pjatash 5 L.

Ava Aceto Raspberry with vinegar,pastrues enesh i lengshem me arome mjeder 900 ml.

Ava Aceto Raspberry with vinegar,pastrues enesh i lengshem me arome mjeder 900 ml. 200 Lekë / cope

Ava Aceto Raspberry with vinegar,pastrues enesh i lengshem me arome mjeder 900 ml.

Ava Aceto Apple with vinegar,pastrues enesh i lengshem me arome molle 900 ml.

Ava Aceto Apple with vinegar,pastrues enesh i lengshem me arome molle 900 ml. 200 Lekë / cope

Ava Aceto Apple with vinegar,pastrues enesh i lengshem me arome molle 900 ml.

Ava Aceto Grape with vinegar,pastrues enesh i lengshem me arome rrushi 900 ml.

Ava Aceto Grape with vinegar,pastrues enesh i lengshem me arome rrushi 900 ml. 200 Lekë / cope

Ava Aceto Grape with vinegar,pastrues enesh i lengshem me arome rrushi 900 ml.

Ce lares pjatash me uthull dhe shege ,4 L.

Ce lares pjatash me uthull dhe shege ,4 L. 240 Lekë / cope

Ce lares pjatash me uthull dhe shege ,4 L.