Pasta (makarona) Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Prima gnocchi nr 45, 500gr.

Prima gnocchi nr 45, 500gr. 65 Lekë / pako

Prima gnocchi nr 45, 500gr.

Divella  spaghettini nr.9, makarona  500 gr.

Divella spaghettini nr.9, makarona 500 gr. 75 Lekë / pako

Divella spaghettini nr.9, makarona 500 gr.

Divella Raviolini alla Carne,ravioli me mish 250 gr.

Divella Raviolini alla Carne,ravioli me mish 250 gr. 250 Lekë / pako

Divella Raviolini alla Carne,ravioli me mish 250 gr.

Divella Ravioli ai funghi Porcini,ravioli te fresketa me kerpudhe 250 gr.

Divella Ravioli ai funghi Porcini,ravioli te fresketa me kerpudhe 250 gr. 250 Lekë / pako

Divella Ravioli ai funghi Porcini,ravioli te fresketa me kerpudhe 250 gr.

Divella Tortelloni con Prosiutto crudo,tortelini te fresketa me proshute krudo 250 gr.

Divella Tortelloni con Prosiutto crudo,tortelini te fresketa me proshute krudo 250 gr. 250 Lekë / pako

Divella Tortelloni con Prosiutto crudo,tortelini te fresketa me proshute krudo 250 gr.

Divella Tortelloni con ricotta e spinaci,tortelini te fresketa me gjize dhe spinaq 250 gr.

Divella Tortelloni con ricotta e spinaci,tortelini te fresketa me gjize dhe spinaq 250 gr. 250 Lekë / pako

Divella Tortelloni con ricotta e spinaci,tortelini te fresketa me gjize dhe spinaq 250 gr.

Divella pasta fresca lasagna all'uovo,lazanje me veze 250 gr.

Divella pasta fresca lasagna all'uovo,lazanje me veze 250 gr. 160 Lekë / pako

Divella pasta fresca lasagna all'uovo,lazanje me veze 250 gr.

Baretti farfalle 500 gr.

Baretti farfalle 500 gr. 95 Lekë / pako

Baretti farfalle 500 gr.

Barilla Pipe Rigate n.91,makarona 500 gr.

Barilla Pipe Rigate n.91,makarona 500 gr. 115 Lekë / pako

Barilla Pipe Rigate n.91,makarona 500 gr.

Barilla Integrale Spaghetti,makarona integrale 500 gr.

Barilla Integrale Spaghetti,makarona integrale 500 gr. 170 Lekë / pako

Barilla Integrale Spaghetti,makarona integrale 500 gr.

Barilla Integrale Linguini,makarona integrale 500 gr.

Barilla Integrale Linguini,makarona integrale 500 gr. 170 Lekë / pako

Barilla Integrale Linguini,makarona integrale 500 gr.

Barilla Integrale Fusilli,makarona integrale 500 gr.

Barilla Integrale Fusilli,makarona integrale 500 gr. 170 Lekë / pako

Barilla Integrale Fusilli,makarona integrale 500 gr.

Barilla Integrale Penne Rigate,makarona integrale 500 gr.

Barilla Integrale Penne Rigate,makarona integrale 500 gr. 170 Lekë / pako

Barilla Integrale Penne Rigate,makarona integrale 500 gr.

Barilla Integrale Tortiglioni,makarona integrale 500 gr.

Barilla Integrale Tortiglioni,makarona integrale 500 gr. 170 Lekë / pako

Barilla Integrale Tortiglioni,makarona integrale 500 gr.

Garofalo fusilli,makarona 500 gr.

Garofalo fusilli,makarona 500 gr. 180 Lekë / pako

Garofalo fusilli,makarona 500 gr.