Antikalkarë Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Oro Frisch Aktiv anti-kalk,antikalkare per lavatrice 60 Tableta.

Oro Frisch Aktiv anti-kalk,antikalkare per lavatrice 60 Tableta. 650 Lekë / pako

Oro Frisch Aktiv anti-kalk,antikalkare per lavatrice 60 Tableta.

Drago anticalcare pulisan efficace conto il calcare,750 ml.

Drago anticalcare pulisan efficace conto il calcare,750 ml. 219 Lekë / cope

Drago pulisan efficace conto il calcare,antikalgare 750 ml.

Finish Powerball all in 1 max,antikalgare per lavastovilje 22+ 5 tableta 432 gr.

Finish Powerball all in 1 max,antikalgare per lavastovilje 22+ 5 tableta 432 gr. 800 Lekë / pako

Finish Powerball all in 1 max,antikalgare per lavastovilje 22+ 5 tableta 432 gr.

Finish Powerball all in 1 max,antikalgare per lavastovilje 36 + 6 me limon 684 gr.

Finish Powerball all in 1 max,antikalgare per lavastovilje 36 + 6 me limon 684 gr. 860 Lekë / pako 800 Lekë / pako

Finish Powerball all in 1 max,antikalgare per lavastovilje 36 + 6 me limon 684 gr.

K 2r Colour Catcher,kapse ngjyrash 10 cope.

K 2r Colour Catcher,kapse ngjyrash 10 cope. 240 Lekë / pako

K 2r Colour Catcher,kapse ngjyrash 10 cope.

Finish Powerball,antikalkare për lavastovilie me limon 13 copë 211 gr.

Finish Powerball,antikalkare për lavastovilie me limon 13 copë 211 gr. 360 Lekë / pako

Finish Powerball,antikalkare për lavastovilie me limon 13 copë 211 gr.

Cif power & shine degresant,spay pastron yndyren dhe dezinfekton kuzhinen 750 ml.

Cif power & shine degresant,spay pastron yndyren dhe dezinfekton kuzhinen 750 ml. 420 Lekë / cope

Cif power & shine degresant,spay pastron yndyren dhe dezinfekton kuzhinen 750 ml.

Calgon Tablet,antikalgare 2 in 1 x 12 tableta 156 gr.

Calgon Tablet,antikalgare 2 in 1 x 12 tableta 156 gr. 590 Lekë / cope

Calgon Tablet,antikalgare 2 in 1 x 12 tableta 156 gr.

Calgon powerball antikalkare 3in1,zbutes uji me 24 tableta.

Calgon powerball antikalkare 3in1,zbutes uji me 24 tableta. 1,100 Lekë / Copë

Calgon powerball antikalkare 3in1,zbutes uji me 24 tableta.

Somat ALL IN 1 , 24 + 12tabs.Power Booster antikalkare për lavastovilje.

Somat ALL IN 1 , 24 + 12tabs.Power Booster antikalkare për lavastovilje. 880 Lekë / Copë

Somat All In 1 Power Booster, antikalkare për lavastovilje 798gr.

Mr Muscolo Idraulico Gel,antikalkar xhel per zhbllokimin e tubave 1000 ml.

Mr Muscolo Idraulico Gel,antikalkar xhel per zhbllokimin e tubave 1000 ml. 420 Lekë / Copë

Mr Muscolo Idraulico Gel,antikalkar xhel per zhbllokimin e tubave 1000 ml.

Rorax , zhbllokues i ngurtë 60 gr

Rorax , zhbllokues i ngurtë 60 gr 85 Lekë / Copë

PRODUKT ITALIAN Rorax , zhbllokues i ngurtë për tuba 60 gr

Mr Muscolo,zhbllokues per tuba banje dhe kuzhine 250 ml.

Mr Muscolo,zhbllokues per tuba banje dhe kuzhine 250 ml. 290 Lekë / Copë

Mr Muscolo,zhbllokues per tuba banje dhe kuzhine 250 ml. Produkt Italian.

Finish Calgonit mirmbajtës 250 ml

Finish Calgonit mirmbajtës 250 ml 370 Lekë / Copë

Finish Calgonit mirmbajtës për lavastovilie lëng 250 ml

Calgon Power Gel 2in1,calgon xhel per lavatrice me 15 larje 750 ml.

Calgon Power Gel 2in1,calgon xhel per lavatrice me 15 larje 750 ml. 680 Lekë / Copë

Calgon Power Gel 2in1,calgon xhel per lavatrice me 15 larje 750 ml.