Hekurosje Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Scrac stira & ammira,uje hekuri pa arome 4 L.

Scrac stira & ammira,uje hekuri pa arome 4 L. 180 Lekë / cope

Scrac stira & ammira,uje hekuri pa arome 4 L.

Felce Azzurra appretto leggero,stira veloce ,750 ml.

Felce Azzurra appretto leggero,stira veloce ,750 ml. 230 Lekë / cope

Felce Azzurra appretto leggero,stira veloce ,750 ml.

Felce Azzurra,uje hekuri me arome 1 L.

Felce Azzurra,uje hekuri me arome 1 L. 200 Lekë / cope

Felce Azzurra,uje hekuri me arome 1 L.

Emulsio Stira Bene,sutter per hekurosje te mire 500 ml.

Emulsio Stira Bene,sutter per hekurosje te mire 500 ml. 340 Lekë / cope

Emulsio Stira Bene,sutter per hekurosje te mire 500 ml.Ben hekurosje te lehte dhe te s... më shumë

Acqua,uje i distiluar 4 L.

Acqua,uje i distiluar 4 L. 220 Lekë / cope

Acqua,uje i distiluar 4 L.

Vileda, mbulese për tavolinë hekurosje, 30-45 cm e gjerë, 110-130 cm e gjatë.

Vileda, mbulese për tavolinë hekurosje, 30-45 cm e gjerë, 110-130 cm e gjatë. 1,450 Lekë / Copë

Vileda, mbulese për tavolinë hekurosje, 30-45 cm e gjerë, 110-130 cm e gjatë.

Felce Azzura,uje per hekurin 1 L.

Felce Azzura,uje per hekurin 1 L. 170 Lekë / Copë

Felce Azzura,uje per hekurin 1 L.