Sipёrfaqe tё vogla Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Pronto Original,pastrues per laminat 750 ml.

Pronto Original,pastrues per laminat 750 ml. 400 Lekë / Copë 320 Lekë / Copë

Pronto Original,pastrues per laminat 750 ml.

Pronto Multi-Superficie 5 in 1 classic,pastrues për sipërfaqe të ndryshme 500 ml.

Pronto Multi-Superficie 5 in 1 classic,pastrues për sipërfaqe të ndryshme 500 ml. 350 Lekë / Copë

Pronto Multi-Superficie 5 in 1 classic,pastrues për sipërfaqe të ndryshme 500 ml.

Ajax Lilac Breeze,detergjent per pllakat 1 L.

Ajax Lilac Breeze,detergjent per pllakat 1 L. 219 Lekë / Copë

Ajax Lilac Breeze,detergjent per pllakat 1 L.

Ajax Lagoon Flowers , pastrues sipërfaqesh të vogla 1 L

Ajax Lagoon Flowers , pastrues sipërfaqesh të vogla 1 L 219 Lekë / Copë

Ajax Lagoon Flowers , pastrues sipërfaqesh të vogla 1 L

Ajax Parquet Almond, pastrues për parket 1 L

Ajax Parquet Almond, pastrues për parket 1 L 309 Lekë / Copë

Ajax Authentic, pastrues për parket dhe sipërfaqe të vogla 1 L

Emulsio Lavaincera, shkëlqyes dhe pastrues për parket, 900 ml.

Emulsio Lavaincera, shkëlqyes dhe pastrues për parket, 900 ml. 430 Lekë / Copë

Emulsio Lavaincera, shkëlqyes dhe pastrues për dysheme parketi dhe qeramike, 900 ml.