Pastrues specifik Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Viakal Classic,antikalkare 500 ml.

Viakal Classic,antikalkare 500 ml. 290 Lekë / cope

Viakal Classic,antikalkare 500 ml.

Omino bianco smacchia facile ,500 ml.

Omino bianco smacchia facile ,500 ml. 220 Lekë / cope

Omino bianco smacchia facile ,500 ml.

Impresan dizifektant per duart,150 ml.

Impresan dizifektant per duart,150 ml. 270 Lekë / cope

Impresan dizifektant per duart,150 ml.

Heitmann pastrues per xhamin e oxhakun ,500 ml.

Heitmann pastrues per xhamin e oxhakun ,500 ml. 340 Lekë / cope

Heitmann pastrues per xhamin e oxhakun ,500 ml.

Pulisvelt Smacchiatore 150 ml.

Pulisvelt Smacchiatore 150 ml. 295 Lekë / cope

Pulisvelt Smacchiatore 150 ml.

Chante clair sgrassatore universale profumo di lavanda,sgrasatore 625 ml.

Chante clair sgrassatore universale profumo di lavanda,sgrasatore 625 ml. 270 Lekë / cope

Chante clair sgrassatore universale profumo di lavanda,sgrasatore 625 ml.

Pulirapid elimina calcare white,500 ml.

Pulirapid elimina calcare white,500 ml. 210 Lekë / Copë

Pulirapid elimina calcare white,500 ml.per nje pastrim igjenizues te plote.

Pulirapid elimina calcare 500 ml

Pulirapid elimina calcare 500 ml 210 Lekë / Copë

Pulirapid elimina calcare 500 ml.Antikalkare per pastrimin, heqjen e cmersit, ndryshkut dhe sapu... më shumë

Pulirapid Splendi Acciaio,500 ml.

Pulirapid Splendi Acciaio,500 ml. 250 Lekë / Copë

Pulirapid Splendi Acciaio,500 ml.

Fornet,pastrues për furra dhe zgara 300ml.

Fornet,pastrues për furra dhe zgara 300ml. 270 Lekë / Copë

Fornet,pastrues për furra dhe zgara 300ml.

Smac express Sgrassatore disinfettante,detergjent pastrimin e sipërfaqeve të ndryshme 650 ml.

Smac express Sgrassatore disinfettante,detergjent pastrimin e sipërfaqeve të ndryshme 650 ml. 240 Lekë / Copë

Smac express Sgrassatore disinfettante,detergjent pastrimin e sipërfaqeve të ndryshm... më shumë

Emulsio Marmo e Granito, pastrues për banjë dhe kuzhinë, 375 ml.

Emulsio Marmo e Granito, pastrues për banjë dhe kuzhinë, 375 ml. 460 Lekë / Copë

Emulsio Marmo e Granito, pastrues dhe shkëlqyes për mermer dhe granit, 375 ml.

Pulirapid Anticalcare 750 ml.

Pulirapid Anticalcare 750 ml. 270 Lekë / Copë

Pulirapid Anticalcare 750 ml.Produkt Italian.

PULIRAPID 750 ML I KUQ .

PULIRAPID 750 ML I KUQ . 270 Lekë / Copë

PRODUKT ITALIAN PULIRAPID 750 ML I KUQ.

DISINFEKTO GEL MANI 100 ml

DISINFEKTO GEL MANI 100 ml 300 Lekë / Copë

PRODUKT ITALIAN DISINFEKTO GEL MANI 100ml