Pastrimi i xhamave Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Presto clean pecete per pastrimin e xhamave.

Presto clean pecete per pastrimin e xhamave. 160 Lekë / pako

Presto clean pecete per pastrimin e xhamave.

Fabuloso Vetri freschezza floreale,dertgjent per xhamat 600 ml.

Fabuloso Vetri freschezza floreale,dertgjent per xhamat 600 ml. 140 Lekë / cope

Fabuloso Vetri freschezza floreale,dertgjent per xhamat 600 ml.

Ajax glass pink ,750 ml.

Ajax glass pink ,750 ml. 220 Lekë / Copë

Ajax glass pink ,750 ml.

Spin Glass Citrus Clean ,750 ml.

Spin Glass Citrus Clean ,750 ml. 195 Lekë / Copë

Spin Glass Citrus Clean ,750 ml.

Arf window citrus,detergjent per pastrimin e xhamit 750ml.

Arf window citrus,detergjent per pastrimin e xhamit 750ml. 175 Lekë / Copë

Arf window citrus,detergjent per pastrimin e xhamit 750ml.

Arf window cleaner,detergjent per pastrimin e xhamit 750 ml.

Arf window cleaner,detergjent per pastrimin e xhamit 750 ml. 175 Lekë / Copë

Arf window cleaner,detergjent per pastrimin e xhamit 750 ml.

Rozenbal,fshese uji me gome 44 cm.

Rozenbal,fshese uji me gome 44 cm. 270 Lekë / Copë

Rozenbal,fshese uji me gome 44 cm.

Ajax flowers Bouquet (Pink),larës xhamash 750ml

Ajax flowers Bouquet (Pink),larës xhamash 750ml 220 Lekë / Copë

Ajax flowers Bouquet,larës xhamash 750ml

Pronto Pulisce aloe vera,pastrues xhamash dhe sipërfaqe të ndryshme me aloe vera 500 ml.

Pronto Pulisce aloe vera,pastrues xhamash dhe sipërfaqe të ndryshme me aloe vera 500 ml. 380 Lekë / Copë

Pronto Pulisce aloe vera,pastrues xhamash dhe sipërfaqe të ndryshme me aloe vera 500... më shumë

Ajax Triple Action, pastrues xhamash 750 ml

Ajax Triple Action, pastrues xhamash 750 ml 220 Lekë / Copë

Ajac Triple Action, pastrues xhamash 750 ml

Vileda Window Cleaner , pastrues xhamash me bisht.

Vileda Window Cleaner , pastrues xhamash me bisht. 2,990 Lekë / Copë

Vileda Window Cleaner , pastrues xhamash me bisht teleskopik.

AJAX Crystal Clean rimbushes 750 ml

AJAX Crystal Clean rimbushes 750 ml 190 Lekë / Copë

PRODUKT ITALIAN AJAX Crystal Clean rimbushes 750 ml

Felce Azzurra Vetri, pastrues xhamash 750 ml

Felce Azzurra Vetri, pastrues xhamash 750 ml 250 Lekë / Copë

PRODUKT ITALIAN Felce Azzurra Vetri, pastrues xhamash 750 ml