Pastrimi i banjos Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Klinex spray anti grease,spray per siperfaqe te ndryshme per heqjen e yndyrnave 500 ml.

Klinex spray anti grease,spray per siperfaqe te ndryshme per heqjen e yndyrnave 500 ml. 350 Lekë / cope

Klinex spray anti grease,spray per siperfaqe te ndryshme per heqjen e yndyrnave 500 ml... më shumë

Klinex spray anti limescale,spay per siperfaqe te ndryshme anti gelqerore 500 ml.

Klinex spray anti limescale,spay per siperfaqe te ndryshme anti gelqerore 500 ml. 350 Lekë / cope

Klinex spray anti limescale,spay per siperfaqe te ndryshme anti gelqerore 500 ml.

Klinex spray anti mould,spray per siperfaqe te ndryshme antimyk 500 ml.

Klinex spray anti mould,spray per siperfaqe te ndryshme antimyk 500 ml. 350 Lekë / cope

Klinex spray anti mould,spray per siperfaqe te ndryshme antimyk 500 ml.

Klinex spray 4 in 1 regular,spray per siperfaqe te ndryshme ne banjo 750 ml.

Klinex spray 4 in 1 regular,spray per siperfaqe te ndryshme ne banjo 750 ml. 350 Lekë / cope

Klinex spray 4 in 1 regular,spray per siperfaqe te ndryshme ne banjo 750 ml.

WC Net Intense gel lime fresh,xhel higjenik me arome limoni jeshil 750 ml.

WC Net Intense gel lime fresh,xhel higjenik me arome limoni jeshil 750 ml. 220 Lekë / cope

WC Net Intense gel lime fresh,xhel higjenik me arome limoni jeshil 750 ml.

Duck Active Clean Marine,aparat me detergjent xhel per pastrimin & aromatizimin e WC 2 x 38,6 gr.

Duck Active Clean Marine,aparat me detergjent xhel per pastrimin & aromatizimin e WC 2 x 38,6 gr. 240 Lekë / pako

Duck Active Clean Marine,aparat me detergjent xhel per pastrimin & aromatizimin e WC 2 x 38,6... më shumë

Klinex Total Power WC Gel fresh ocean,xhel per wc 750 ml.

Klinex Total Power WC Gel fresh ocean,xhel per wc 750 ml. 240 Lekë / cope

Klinex Total Power WC Gel fresh ocean,xhel per wc 750 ml.

Klinex Total Power WC Gel,xhel per wc me limon 750 ml.

Klinex Total Power WC Gel,xhel per wc me limon 750 ml. 240 Lekë / cope

Klinex Total Power WC Gel,xhel per wc me limon 750 ml.

Bref classic 2 x 50 gr.

Bref classic 2 x 50 gr. 240 Lekë / cope

Bref classic 2 x 50 gr.

Vim bagno azione anticalcare 5in1,detergjent per siperfaqe te ndryshme ne banjo 750 ml.

Vim bagno azione anticalcare 5in1,detergjent per siperfaqe te ndryshme ne banjo 750 ml. 135 Lekë / cope

Vim bagno azione anticalcare 5in1,detergjent per siperfaqe te ndryshme ne banjo 750 ml.

Bref Anti-limescale 2 cope + bref power aktiv ocean breeze,pastrues dhe higjenizues tualeti.

Bref Anti-limescale 2 cope + bref power aktiv ocean breeze,pastrues dhe higjenizues tualeti. 420 Lekë / cope

Bref Anti-limescale 2 cope + bref power aktiv ocean breeze,pastrues dhe higjenizues tualeti.

Klinex spray 4 in 1 bathroom,spray per siperfaqe te ndryshme ne kuzhine 750 ml.

Klinex spray 4 in 1 bathroom,spray per siperfaqe te ndryshme ne kuzhine 750 ml. 350 Lekë / cope

Klinex spray 4 in 1 bathroom,spray per siperfaqe te ndryshme ne kuzhine 750 ml.

Duck Active Clean Pine,aparat me detergjent xhel per pastrimin & aromatizimin e WC 2 x 38,6 gr.

Duck Active Clean Pine,aparat me detergjent xhel per pastrimin & aromatizimin e WC 2 x 38,6 gr. 240 Lekë / pako

Duck Active Clean Pine,aparat me detergjent xhel per pastrimin & aromatizimin e WC 2 x 38,6... më shumë

Smac express Scioglicalcare,detergjent pastrimin e sipërfaqeve të ndryshme ne banjo 650 ml.

Smac express Scioglicalcare,detergjent pastrimin e sipërfaqeve të ndryshme ne banjo 650 ml. 240 Lekë / cope

Smac express Scioglicalcare,detergjent pastrimin e sipërfaqeve të ndryshme ne banjo 650 ml.

Bref Citrus Anti Rust,detergjent 700 ml.

Bref Citrus Anti Rust,detergjent 700 ml. 224 Lekë / cope

Bref Citrus Anti Rust,detergjent 700 ml.