Pastrimi i banjos Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Bref Ocean Anti Limescale,detergjent 700 ml.

Bref Ocean Anti Limescale,detergjent 700 ml. 220 Lekë / cope

Bref Ocean Anti Limescale,detergjent 700 ml.

Duck Liquid Schiuma Attiva Gel Pine,detergjent dhe higjenizimin dhe pastrimin e WC 750 ml.

Duck Liquid Schiuma Attiva Gel Pine,detergjent dhe higjenizimin dhe pastrimin e WC 750 ml. 200 Lekë / cope

Duck Liquid Schiuma Attiva Gel Pine,detergjent dhe higjenizimin dhe pastrimin e WC 750 ml.

Duck Total Action Gel Marine ,detergjent liquid per higjenizimin dhe pastrimin e WC 750 ml.

Duck Total Action Gel Marine ,detergjent liquid per higjenizimin dhe pastrimin e WC 750 ml. 200 Lekë / cope

Duck Total Action Gel Marine ,detergjent liquid per higjenizimin dhe pastrimin e WC 750 ml.

Bref Power Aktiv Lavander,aromatizues WC me arome levande 50 gr.

Bref Power Aktiv Lavander,aromatizues WC me arome levande 50 gr. 190 Lekë / pako

Bref Power Aktiv Lavander,aromatizues WC me arome levande 50 gr.

Bref Power Aktiv Lemon,aromatizues WC me arome limoni 50 gr.

Bref Power Aktiv Lemon,aromatizues WC me arome limoni 50 gr. 190 Lekë / pako

Bref Power Aktiv Lemon,aromatizues WC me arome limoni 50 gr.

Bref Power Aktiv Ocean,aromatizues WC i ngurte me arome oqeani 50 gr.

Bref Power Aktiv Ocean,aromatizues WC i ngurte me arome oqeani 50 gr. 190 Lekë / pako

Bref Power Aktiv Ocean,aromatizues WC i ngurte me arome oqeani 50 gr.

Ajax Kitchen Spray,detergjent per pastrimin e siperfaqeve te ndryshme ne kuzhine 600 ml.

Ajax Kitchen Spray,detergjent per pastrimin e siperfaqeve te ndryshme ne kuzhine 600 ml. 300 Lekë / cope

Ajax Kitchen Spray,detergjent per pastrimin e siperfaqeve te ndryshme ne kuzhine 600 m... më shumë

Ajax Sgrassatore Universale 600 ml.

Ajax Sgrassatore Universale 600 ml. 300 Lekë / cope

Ajax Sgrassatore Universale 600 ml.

WC Net Tavoletta Lime Fresh,pastrues sanitar dhe deodorant tualeti 4 cope.

WC Net Tavoletta Lime Fresh,pastrues sanitar dhe deodorant tualeti 4 cope. 260 Lekë / pako

WC Net Tavoletta Lime Fresh,pastrues sanitar dhe deodorant tualeti 4 cope.

WC Net Tavoletta Solide Lavander Fresh,pastrues sanitar dhe deodorant tualeti 4 cope.

WC Net Tavoletta Solide Lavander Fresh,pastrues sanitar dhe deodorant tualeti 4 cope. 275 Lekë / pako

WC Net Tavoletta Solide Lavander Fresh,pastrues sanitar dhe deodorant tualeti 4 cope.

Duck Liquid Schiuma Attiva Gel Marine,detergjent dhe higjenizimin dhe pastrimin e WC 750 ml.

Duck Liquid Schiuma Attiva Gel Marine,detergjent dhe higjenizimin dhe pastrimin e WC 750 ml. 200 Lekë / cope

Duck Liquid Schiuma Attiva Gel Marine,detergjent dhe higjenizimin dhe pastrimin e WC 750... më shumë

Ajax Bathroom,spray per pastrimin e banjos 600 ml.

Ajax Bathroom,spray per pastrimin e banjos 600 ml. 300 Lekë / cope

Ajax Bathroom,spray per pastrimin e banjos 600 ml.

Ajax Shower Power,detergjent per pastrimin e siperfaqeve te ndryshme ne banjo 600 ml.

Ajax Shower Power,detergjent per pastrimin e siperfaqeve te ndryshme ne banjo 600 ml. 300 Lekë / cope

Ajax Shower Power,detergjent per pastrimin e siperfaqeve te ndryshme ne banjo 600 ml. 2 in... më shumë

Savo Antimyk,pastrues per banjo,kunder mykut dhe algave,vepron edhe si dizifektues dhe zbardhues 500 ml.

Savo Antimyk,pastrues per banjo,kunder mykut dhe algave,vepron edhe si dizifektues dhe zbardhues 500 ml. 490 Lekë / cope

Savo Antimyk,pastrues per banjo,kunder mykut dhe algave,vepron edhe si dizifektues dhe zbardhues... më shumë

Duck Liquid Anticalcare 750 ml.

Duck Liquid Anticalcare 750 ml. 200 Lekë / cope

Duck Liquid Anticalcare 750 ml. 100 % Disefektante.