Pastrimi i kuzhinës Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

M & A panno microfibra,pecete 100 % mikrofiber 1 cope.

M & A panno microfibra,pecete 100 % mikrofiber 1 cope. 200 Lekë / cope

M & A panno microfibra,pecete 100 % mikrofiber 1 cope.

Mastro Lindo Cucina 3in1,spray per siperfaqe te ndryshme ne kuzhine 500 ml.

Mastro Lindo Cucina 3in1,spray per siperfaqe te ndryshme ne kuzhine 500 ml. 210 Lekë / cope

Mastro Lindo Cucina 3in1,spray per siperfaqe te ndryshme ne kuzhine 500 ml.

Gosia scierka superka kitchen,peceta per kuzhinen 3 cope.

Gosia scierka superka kitchen,peceta per kuzhinen 3 cope. 150 Lekë / cope

Gosia scierka superka kitchen,peceta per kuzhinen 3 cope.

Vim liquido azione agrassante 5in1,detergjent per siperfaqe te ndryshme ne kuzhine 750 ml.

Vim liquido azione agrassante 5in1,detergjent per siperfaqe te ndryshme ne kuzhine 750 ml. 135 Lekë / cope

Vim liquido azione agrassante 5in1,detergjent per siperfaqe te ndryshme ne kuzhine 750 ml.

Klinex ultra pine fresh 750 ml.

Klinex ultra pine fresh 750 ml. 220 Lekë / cope

Klinex ultra pine fresh 750 ml. Perdoret per pastrimin e sobes , lavamanit te guzhin... më shumë

Klinex ultra citrus  me limon 1250 ml.

Klinex ultra citrus me limon 1250 ml. 320 Lekë / cope

Klinex ultra citrus me limon 1250 ml. Perdoret per pastrimin e sobes , lavamanit te guzhi... më shumë

Heitmann 3in1,pastrues per pianura xhami,qeramike dhe inox 250 ml.

Heitmann 3in1,pastrues per pianura xhami,qeramike dhe inox 250 ml. 250 Lekë / cope

Heitmann 3in1,pastrues per pianura xhami,qeramike dhe inox 250 ml.

Cif Cream micro crystals Lila Flower,pastrues dhe dezinfektues per kuzhinen 500 ml.

Cif Cream micro crystals Lila Flower,pastrues dhe dezinfektues per kuzhinen 500 ml. 200 Lekë / cope

Cif Cream micro crystals Lila Flower,pastrues dhe dezinfektues per kuzhinen 500 ml.

Cif Cream micro crystals pink flower,pastrues dhe dezinfektues per kuzhinen 500 ml.

Cif Cream micro crystals pink flower,pastrues dhe dezinfektues per kuzhinen 500 ml. 200 Lekë / cope

Cif Cream micro crystals pink flower,pastrues dhe dezinfektues per kuzhinen 500 ml.

Cif Cream ultra whitewith Bleach & micro-crystals,pastrues dhe dezinfektues per kuzhinen 500 ml.

Cif Cream ultra whitewith Bleach & micro-crystals,pastrues dhe dezinfektues per kuzhinen 500 ml. 200 Lekë / cope

Cif Cream ultra whitewith Bleach & micro-crystals,pastrues dhe dezinfektues per ku... më shumë

Meglio lo sgrassatore universale Lavande,liquid per siperfaqet e veshtira me arome levando 750 ml.

Meglio lo sgrassatore universale Lavande,liquid per siperfaqet e veshtira me arome levando 750 ml. 300 Lekë / cope

Meglio lo sgrassatore universale Lavande,liquid per siperfaqet e veshtira me arome levando 750 ml... më shumë

Meglio lo sgrassatore universale Orange,liquid per siperfaqet e veshtira me arome portokalli 750 ml.

Meglio lo sgrassatore universale Orange,liquid per siperfaqet e veshtira me arome portokalli 750 ml. 300 Lekë / cope

Meglio lo sgrassatore universale Orange,liquid per siperfaqet e veshtira me arome portokalli 750... më shumë

Meglio lo sgrassatore universale Marsiglia,detergjent liquid per siperfaqet e veshtira me arome sapun Marsiglia 750 ml.

Meglio lo sgrassatore universale Marsiglia,detergjent liquid per siperfaqet e veshtira me arome sapun Marsiglia 750 ml. 300 Lekë / cope

Meglio lo sgrassatore universale Marsiglia,detergjent liquid per siperfaqet e veshtira 750 ml.... më shumë

Meglio lo sgrassatore universale  marsiglia ,750 ml.

Meglio lo sgrassatore universale marsiglia ,750 ml. 300 Lekë / cope

Meglio lo sgrassatore universale marsiglia ,750 ml.

Meglio  lo sgrassatore universale orange,750 ml.

Meglio lo sgrassatore universale orange,750 ml. 300 Lekë / cope

Meglio lo sgrassatore universale orange,750 ml.