Alkool dhe amoniak Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Scrac acid extra forte,acid i forte 1.5 L.

Scrac acid extra forte,acid i forte 1.5 L. 140 Lekë / cope

Scrac acid extra forte,acid i forte 1.5 L.

Parisiene Aceton 125 ml.

Parisiene Aceton 125 ml. 60 Lekë / cope

Parisiene Aceton 125 ml.

Acid Muratic 1 L.

Acid Muratic 1 L. 100 Lekë / cope

Acid Muratic 1 L.