Qumësht UHT Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Lufra qumesht UHT 2.8 % 1 L.

Lufra qumesht UHT 2.8 % 1 L. 150 Lekë / cope

Lufra qumesht UHT 2.8 % 1 L.

Sterilgarda mascarpone uht 500 gr.

Sterilgarda mascarpone uht 500 gr. 490 Lekë / cope

Sterilgarda mascarpone uht 500 gr.

Migg Natura,qumesht Uht 2.8 % ,1 L.

Migg Natura,qumesht Uht 2.8 % ,1 L. 100 Lekë / cope

Migg Natura qumesht Uht 2.8 % ,1 L.

Granarolo Latte Crescita 3,qumesht per femije 1-3 vjec 1000 ml.

Granarolo Latte Crescita 3,qumesht per femije 1-3 vjec 1000 ml. 280 Lekë / cope

Granarolo Latte Crescita 3,qumesht per femije 1-3 vjec 1000 ml.... më shumë

Sole Barista coffee creamer,qumesht 3.6 % yndyre 1 L.

Sole Barista coffee creamer,qumesht 3.6 % yndyre 1 L. 110 Lekë / cope

Sole Barista coffee creamer,qumesht 3.6 % yndyre 1 L.

Klegen qumesht lope natyral UHT ,3.2 % yndyre ,1000 ml.

Klegen qumesht lope natyral UHT ,3.2 % yndyre ,1000 ml. 130 Lekë / cope

Klegen qumesht lope natyral UHT ,3.2 % yndyre ,1000 ml.

Klegen qumesht natyral UHT ,0.2 % yndyre ,1000 ml.

Klegen qumesht natyral UHT ,0.2 % yndyre ,1000 ml. 130 Lekë / cope

Klegen qumesht natyral UHT ,0.2 % yndyre ,1000 ml. Teknologjia UHT garanton ruajte... më shumë

Klegen qumesht lope natyral Uht, 1000 ml,2% yndyre.

Klegen qumesht lope natyral Uht, 1000 ml,2% yndyre. 130 Lekë / cope

Klegen qumesht lope natyral Uht, 1000 ml,2 % yndyre. Teknologjia UHT garanton ruajtejen e... më shumë

Sterilgarda Intero UHT,qumesht 1 L.

Sterilgarda Intero UHT,qumesht 1 L. 185 Lekë / pako

Sterilgarda Intero UHT,qumesht 1 L. 100 % Italiane.

Scotti Rice Drink Chiccolat Coconut,qumesht orizi dhe arre kokosi 1 L.

Scotti Rice Drink Chiccolat Coconut,qumesht orizi dhe arre kokosi 1 L. 240 Lekë / cope

Scotti Rice Drink Chiccolat Coconut,qumesht orizi dhe arre kokosi 1 L.

Joya Soja natur,qumesht Soje + Calcium 1 L.

Joya Soja natur,qumesht Soje + Calcium 1 L. 210 Lekë / cope

Joya Soja natur,qumesht Soje + Calcium 1 L.

Ambla qumesht UHT ,3.8 % ,1 L.

Ambla qumesht UHT ,3.8 % ,1 L. 150 Lekë / cope

Ambla qumesht UHT ,3.8 % ,1 L.

Ambla qumesht 1.5 %,1 L.

Ambla qumesht 1.5 %,1 L. 135 Lekë / cope

Ambla qumesht 1.5 %,1 L.

Ambla qumesht UHT 3.5 %,1 L.

Ambla qumesht UHT 3.5 %,1 L. 140 Lekë / cope

Ambla qumesht UHT 3.5 %,1 L.

Ambla qumesht Uht,  0.5 %,1 L.

Ambla qumesht Uht, 0.5 %,1 L. 135 Lekë / Copë

Ambla qumesht Uht, 0.5 %,1 L.