Koncentrate Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Gallina blanca yakisoba classic 93 gr.

Gallina blanca yakisoba classic 93 gr. 175 Lekë / cope

Gallina blanca yakisoba classic 93 gr.

Gallina Blanca,koncentrat pule 240 gr.

Gallina Blanca,koncentrat pule 240 gr. 210 Lekë / pako

Gallina Blanca,koncentrat pule 240 gr.

Maggi Alpska juha,supe zogu me brume 47 gr.

Maggi Alpska juha,supe zogu me brume 47 gr. 75 Lekë / pako

Maggi Alpska juha,supe zogu me brume 47 gr.

Kent Tableta me perime 60 gr,6 cope.

Kent Tableta me perime 60 gr,6 cope. 49 Lekë / pako

Kent Tableta me perime 60 gr,6 cope.

Kent boringer beef flavoured bouillon,tableta vici 12 tableta.

Kent boringer beef flavoured bouillon,tableta vici 12 tableta. 99 Lekë / cope

Kent boringer beef flavoured bouillon,tableta vici 12 tableta.

Kent Tableta Pule 120 gr, 12 cope.

Kent Tableta Pule 120 gr, 12 cope. 105 Lekë / pako

Kent Tableta Pule 120 gr, 12 cope.

Podravka Vegeta Mediteran,shtese per ushqime me perime dhe ereza 100 gr.

Podravka Vegeta Mediteran,shtese per ushqime me perime dhe ereza 100 gr. 100 Lekë / Copë

Podravka Vegeta Mediteran,shtese per ushqime me perime dhe ereza 100 gr.

Knorr koncentrat me perime 12 kuba 120gr

Knorr koncentrat me perime 12 kuba 120gr 155 Lekë / Copë

Knorr koncentrat me perime 12 kuba 120gr

Kent boringer Tableta vici,6 tableta,60gr.

Kent boringer Tableta vici,6 tableta,60gr. 49 Lekë / Copë

Kent boringer Tableta vici,6 tableta,60gr.

Kent caldo de carne,tableta vici 8 cope 80 gr.

Kent caldo de carne,tableta vici 8 cope 80 gr. 59 Lekë / Copë

Kent caldo de carne,tableta vici 8 cope 80 gr.

Kent Tableta pule 60 gr,6 tableta.

Kent Tableta pule 60 gr,6 tableta. 49 Lekë / pako 40 Lekë / pako

Kent Tableta pule 60 gr,6 tableta.chicken flavoured bouillon.

Kent caldo de pollo,tableta me mish pule 8 cope 80 gr.

Kent caldo de pollo,tableta me mish pule 8 cope 80 gr. 59 Lekë / Copë

Kent caldo de pollo,tableta me mish pule 8 cope 80 gr.

Yumis ekocin vegeta,koncetrat perimesh 950 gr.

Yumis ekocin vegeta,koncetrat perimesh 950 gr. 280 Lekë / Copë

Yumis ekocin vegeta,koncetrat perimesh 950 gr.

Knorr Brodo granulare Classico,koncetrat 150 gr.

Knorr Brodo granulare Classico,koncetrat 150 gr. 270 Lekë / copë

Knorr Brodo granulare Classico,koncetrat 150 gr.

Knorr,koncentrat viçi 6 cope 60 gr.

Knorr,koncentrat viçi 6 cope 60 gr. 110 Lekë / copë

Knorr,koncentrat viçi 6 cope 60 gr.