Perime dhe bishtaja Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Heinz Green Peas,bizele 400 gr.

Heinz Green Peas,bizele 400 gr. 145 Lekë / cope

Heinz Green Peas,bizele 400 gr.

Heinz sweet corn,miser 400 gr.

Heinz sweet corn,miser 400 gr. 120 Lekë / cope

Heinz sweet corn,miser 400 gr.

Bonduelle Gold Mexico Mix 425 ml.

Bonduelle Gold Mexico Mix 425 ml. 154 Lekë / cope

Bonduelle Gold Mexico Mix 425 ml.

O sole E Napule i fragioli bianchi di spagna,fasule te ziera 400 gr.

O sole E Napule i fragioli bianchi di spagna,fasule te ziera 400 gr. 110 Lekë / Copë

O sole E Napule i fragioli bianchi di spagna,fasule te ziera 400 gr.

O Sole e Napule i fagioli cannellini,fasule te ziera 400 gr.

O Sole e Napule i fagioli cannellini,fasule te ziera 400 gr. 100 Lekë / Copë

O Sole e Napule i fagioli cannellini,fasule te ziera 400 gr.

Bonduelle fasule të kuqe 400 gr.

Bonduelle fasule të kuqe 400 gr. 129 Lekë / Copë

Bonduelle fasule të kuqe 400 gr.

Bonduelle peas,bizele te konservuara 200 gr.

Bonduelle peas,bizele te konservuara 200 gr. 95 Lekë / Copë

Bonduelle peas,bizele te konservuara 200 gr.

Bonduelle fasule e kuqe me misër ,430gr.

Bonduelle fasule e kuqe me misër ,430gr. 164 Lekë / Copë

Bonduelle fasule e kuqe me misër në salcë të meksikane ,430gr.

Amato Qiqra 400gr.

Amato Qiqra 400gr. 79 Lekë / Copë

Amato Qiqra 400gr.