Perime nё vaj dhe uthull Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Terra green peppers,spec jeshil pikant 260 gr.

Terra green peppers,spec jeshil pikant 260 gr. 260 Lekë / cope

Terra green peppers,spec jeshil pikant 260 gr.

Terra green olives with cheese,ullinj jeshil me djathe ne vaj 260 gr.

Terra green olives with cheese,ullinj jeshil me djathe ne vaj 260 gr. 400 Lekë / cope

Terra green olives with cheese,ullinj jeshil me djathe ne vaj 260 gr.

Terra kalamata olives,ullinj te zinj kalamata 260 gr.

Terra kalamata olives,ullinj te zinj kalamata 260 gr. 260 Lekë / cope

Terra kalamata olives,ullinj te zinj kalamata 260 gr.

Terra red peppers with cheese,speca te kuq me djathe ne vaj 260 gr.

Terra red peppers with cheese,speca te kuq me djathe ne vaj 260 gr. 400 Lekë / cope

Terra red peppers with cheese,speca te kuq me djathe ne vaj 260 gr.

Terra grilled mushrooms,kerpudha te pjekura ne vaj 260 gr.

Terra grilled mushrooms,kerpudha te pjekura ne vaj 260 gr. 400 Lekë / cope

Terra grilled mushrooms,kerpudha te pjekura ne vaj 260 gr.

Perfetto Green peas,bizele te konservuara 400 gr.

Perfetto Green peas,bizele te konservuara 400 gr. 100 Lekë / cope

Perfetto Green peas,bizele te konservuara 400 gr.

Perfetto Sweetcorn,miser i embel 400 gr.

Perfetto Sweetcorn,miser i embel 400 gr. 100 Lekë / cope

Perfetto Sweetcorn,miser i embel 400 gr.

Sidnej,panxhar i kuq 580 gr.

Sidnej,panxhar i kuq 580 gr. 130 Lekë / cope

Sidnej,panxhar i kuq 580 gr.

Delamaris Skusa Garden,sallate makarel me fasule te kuqe dhe te bardha 125 gr.

Delamaris Skusa Garden,sallate makarel me fasule te kuqe dhe te bardha 125 gr. 200 Lekë / cope

Delamaris Skusa Garden,sallate makarel me fasule te kuqe dhe te bardha 125 gr.

Delamaris Sardine olju,sardele ne vaj luledielli 90 gr.

Delamaris Sardine olju,sardele ne vaj luledielli 90 gr. 135 Lekë / cope

Delamaris Sardine olju,sardele ne vaj luledielli 90 gr.

Delamaris Mediterana,sallate makarel me ullinj 125 gr.

Delamaris Mediterana,sallate makarel me ullinj 125 gr. 180 Lekë / cope

Delamaris Mediterana,sallate makarel me ullinj 125 gr.

Delamaris Provencale,makarel me perime 125 gr.

Delamaris Provencale,makarel me perime 125 gr. 180 Lekë / cope

Delamaris Provencale,makarel me perime 125 gr.

Delamaris Sardine limono,sardele me limon 90 gr.

Delamaris Sardine limono,sardele me limon 90 gr. 135 Lekë / cope

Delamaris Sardine limono,sardele me limon 90 gr.

Tamek Kuru patucan dolma,patellxhan i mbushur me patellxhan te thata 400 gr.

Tamek Kuru patucan dolma,patellxhan i mbushur me patellxhan te thata 400 gr. 270 Lekë / cope

Tamek Kuru patucan dolma,patellxhan i mbushur me patellxhan te thata 400 gr.

Tamek kornison tursusu,kastravec turshi 350 gr.

Tamek kornison tursusu,kastravec turshi 350 gr. 160 Lekë / cope

Tamek kornison tursusu,kastravec turshi 350 gr.