Wafer Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Saray Love it rulo gofret raspberry,vafer me shije manaferre e kuqe 210 gr.

Saray Love it rulo gofret raspberry,vafer me shije manaferre e kuqe 210 gr. 210 Lekë / pako

Saray Love it rulo gofret raspberry,vafer me shije manaferre e kuqe 210 gr.

Saray Love it rulo gofret limonlu,vafer me shije limoni 210 gr.

Saray Love it rulo gofret limonlu,vafer me shije limoni 210 gr. 210 Lekë / pako

Saray Love it rulo gofret limonlu,vafer me shije limoni 210 gr.

Caprice wafer rolls with cappuccino,vafer vjeneze me krem kapucino 250 gr.

Caprice wafer rolls with cappuccino,vafer vjeneze me krem kapucino 250 gr. 420 Lekë / cope 380 Lekë / cope

Caprice wafer rolls with cappuccino,vafer vjeneze me krem kapucino 250 gr.

Caprice wafer rolls with vanilla,vafer vjeneze me krem vanilje 250 gr.

Caprice wafer rolls with vanilla,vafer vjeneze me krem vanilje 250 gr. 420 Lekë / cope 380 Lekë / cope

Caprice wafer rolls with vanilla,vafer vjeneze me krem vanilje 250 gr.

Caprice wafer rolls with dark chocolate,vafer vjeneze me cokollate te zeze 250 gr.

Caprice wafer rolls with dark chocolate,vafer vjeneze me cokollate te zeze 250 gr. 440 Lekë / cope 400 Lekë / cope

Caprice wafer rolls with dark chocolate,vafer vjeneze me cokollate te zeze 250 gr.

Kinder Happy Hippo Cacao,vafer krokant me mbushje qumeshti dhe kakao 5 x 20,7 g.

Kinder Happy Hippo Cacao,vafer krokant me mbushje qumeshti dhe kakao 5 x 20,7 g. 220 Lekë / pako

Kinder Happy Hippo Cacao,vafer krokant me mbushje qumeshti dhe kakao 5 x 20,7 g.

Duplo with whole hazelnuts,vafer i mbushur me cokollate dhe lajthi te plote 26 gr.

Duplo with whole hazelnuts,vafer i mbushur me cokollate dhe lajthi te plote 26 gr. 55 Lekë / cope

Duplo with whole hazelnuts,vafer i mbushur me cokollate dhe lajthi te plote 26 gr.

My motto cocoa & cocoa 34 gr.

My motto cocoa & cocoa 34 gr. 30 Lekë / cope

My motto cocoa & cocoa 34 gr.

My motto hazelnut & cocoa 34 gr.

My motto hazelnut & cocoa 34 gr. 30 Lekë / cope

My motto hazelnut & cocoa 34 gr.

My motto tiramisu vafer 34 gr.

My motto tiramisu vafer 34 gr. 30 Lekë / cope

My motto tiramisu vafer 34 gr.

Biscolata veni,vafer cokollat me portokall 110 gr.

Biscolata veni,vafer cokollat me portokall 110 gr. 100 Lekë / cope

Biscolata veni,vafer cokollat me portokall 110 gr.

Biscolata minis,vafer mini me lajthi 117 gr.

Biscolata minis,vafer mini me lajthi 117 gr. 150 Lekë / cope

Biscolata minis,vafer mini me lajthi 117 gr.

Biscolata veni,vafer cokollat me lajthi 110 gr.

Biscolata veni,vafer cokollat me lajthi 110 gr. 100 Lekë / cope

Biscolata veni,vafer cokollat me lajthi 110 gr.

Nik Merenda wafer alla nocciola,vafer me shije lajthie 150 gr.

Nik Merenda wafer alla nocciola,vafer me shije lajthie 150 gr. 95 Lekë / cope

Nik Merenda wafer alla nocciola,vafer me shije lajthie 150 gr.

Tottis Serenata,vafer me cokollate 31 gr.

Tottis Serenata,vafer me cokollate 31 gr. 29 Lekë / cope

Tottis Serenata,vafer me cokollate 31 gr.