Wafer Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Napoli Hazelnut,vafer me lajthi 120 gr.

Napoli Hazelnut,vafer me lajthi 120 gr. 95 Lekë / cope

Napoli Hazelnut,vafer me lajthi 120 gr.

Napoli Lemon Vafer ,120gr.

Napoli Lemon Vafer ,120gr. 95 Lekë / Copë

Napoli Lemon Vafer ,120gr.

ION pocket pie,vafer me çokollatë 60gr.

ION pocket pie,vafer me çokollatë 60gr. 75 Lekë / Copë

ION pocket pie,vafer me çokollatë 60gr.

Napoli vafer me vanilje 120gr.

Napoli vafer me vanilje 120gr. 95 Lekë / Copë

Napoli vafer me vanilje 120gr.

Nestle Kit Kat Chunky,vafer e mbulurar me cokollate dhe qumesht 40 gr.

Nestle Kit Kat Chunky,vafer e mbulurar me cokollate dhe qumesht 40 gr. 49 Lekë / Copë

Nestle Kit Kat Chunky,vafer e mbulurar me cokollate dhe qumesht 40 gr.

Caprice classic,vafer vjeneze me krem kakaoje dhe lajthie 400 gr.

Caprice classic,vafer vjeneze me krem kakaoje dhe lajthie 400 gr. 510 Lekë / Copë 460 Lekë / Copë

Caprice classic,vafer vjeneze me krem kakaoje dhe lajthie 400 gr.

Caprice classic,vafer vjeneze me krem kakaoje dhe lajthie 250 gr.

Caprice classic,vafer vjeneze me krem kakaoje dhe lajthie 250 gr. 420 Lekë / Copë 380 Lekë / Copë

Caprice classic,vafer vjeneze me krem kakaoje dhe lajthie 250 gr.

Raffaello,bonbone e shkrifët me arrë kokosi dhe kikirikë të plotë në mes 40 gr.

Raffaello,bonbone e shkrifët me arrë kokosi dhe kikirikë të plotë në mes 40 gr. 100 Lekë / Copë

Raffaello,bonbone e shkrifët me arrë kokosi dhe kikirikë të plotë në mes 40 gr.