Kremviçe dhe salcice Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Hako,kremvice e tymosur me mozzarella 330 gr.

Hako,kremvice e tymosur me mozzarella 330 gr. 310 Lekë / pako

Hako,kremvice e tymosur me mozzarella 330 gr.

Greisinger Frankfurter,kremvice 300 gr.

Greisinger Frankfurter,kremvice 300 gr. 400 Lekë / pako

Greisinger Frankfurter,kremvice 300 gr.

Fix Kabanos i thate.

Fix Kabanos i thate. 230 Lekë / pako

Fix Kabanos i thate.

Greisinger frankfurter 0.3 kg.

Greisinger frankfurter 0.3 kg. 240 Lekë / Copë

Greisinger frankfurter 0.3 kg.

Kmy Kremvice e tymosur  444 gr.

Kmy Kremvice e tymosur 444 gr. 300 Lekë / Copë

Kmy Kremvice e tymosur 444 gr.

Hako Extra Virshle,kremviçe 800 gr.

Hako Extra Virshle,kremviçe 800 gr. 390 Lekë / Pako

Hako Extra Virshle,kremviçe 800 gr.

Amadori Evvival Wurstel Italiano 100 gr

Amadori Evvival Wurstel Italiano 100 gr 40 Lekë / Copë

Amadori Evvival Wurstel Italiano, produkt me bazë mishi dhe gjeli deti dhe pule 100 gr

Amadori Evvival Wurstel Italiano me djathë 150 gr

Amadori Evvival Wurstel Italiano me djathë 150 gr 80 Lekë / Copë

Amadori Evvival Wurstel Italiano Sir, produkt me bazë mishi gjeli deti dhe pulë me djathë 150 g... më shumë

Amadori Evvival Wurstel Italiano 250 gr

Amadori Evvival Wurstel Italiano 250 gr 115 Lekë / Pako

Amadori Evvival Wurstel Italiano, produkt me bazë mishi dhe gjeli deti dhe pule 250 gr

Ehw salcice.

Ehw salcice. 350 Lekë / Copë

Ehw salcice.

Ehw , kremviçe

Ehw , kremviçe 350 Lekë / Copë

Ehw , kremviçe