Maska për flokët Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Loreal Elseve dream long intense reparing,maske per floket 300 ml.

Loreal Elseve dream long intense reparing,maske per floket 300 ml. 680 Lekë / cope

Loreal Elseve dream long intense reparing,maske per floket 300 ml.

Loreal Elseve olio straordinario,maske per floket 300 ml.

Loreal Elseve olio straordinario,maske per floket 300 ml. 680 Lekë / cope

Loreal Elseve olio straordinario,maske per floket 300 ml.

Loreal Elseve total repair 5 extreme,maske per floket 300 ml.

Loreal Elseve total repair 5 extreme,maske per floket 300 ml. 680 Lekë / cope

Loreal Elseve total repair 5 extreme,maske per floket 300 ml.

Gliss Hair Repair oil nutrive,maske per floket 300 ml.

Gliss Hair Repair oil nutrive,maske per floket 300 ml. 500 Lekë / cope

Gliss Hair Repair oil nutrive,maske per floket 300 ml.

Gliss Hair Repair fiber tharapy,maske per floket 300 ml.

Gliss Hair Repair fiber tharapy,maske per floket 300 ml. 500 Lekë / cope

Gliss Hair Repair fiber tharapy,maske per floket 300 ml.

Dove Intensive Reparatur,maske per floket me keratin 200 ml.

Dove Intensive Reparatur,maske per floket me keratin 200 ml. 370 Lekë / cope

Dove Intensive Reparatur,maske per floket me keratin 200 ml.

Gliss,krem total repair,maske per floket 300 ml.

Gliss,krem total repair,maske per floket 300 ml. 500 Lekë / cope

Gliss,krem total repair 300 ml.

Fructis Maske Addio Danni 300 ml.

Fructis Maske Addio Danni 300 ml. 450 Lekë / cope

Fructis Maske Addio Danni 300 ml.

Ultra Doux Maske Marvellous 300 ml.

Ultra Doux Maske Marvellous 300 ml. 480 Lekë / cope

Ultra Doux Maske Marvellous 300 ml.Maske e mrekullueshme me vaj argani dhe kanelle.

Ultra Doux Maske olive 300 ml.

Ultra Doux Maske olive 300 ml. 480 Lekë / cope

Ultra Doux Maske olive 300 ml.Maske intensive per floke te thate dhe te brishte. Udhezime p... më shumë

Herbolive Hair Repair Mask 250 ml.

Herbolive Hair Repair Mask 250 ml. 660 Lekë / cope

Herbolive Hair Repair Mask 250 ml.

Herbolive ​Hair Hydro Mask 250 ml.

Herbolive ​Hair Hydro Mask 250 ml. 660 Lekë / cope

Herbolive Hair Hydro Mask 250 ml.

Garnier Fructis grow strong,maske per rritje floku te forte 300 ml.

Garnier Fructis grow strong,maske per rritje floku te forte 300 ml. 520 Lekë / Copë

Garnier Fructis grow strong,maske per rritje floku te forte 300 ml.

Herbolive Oil Chamomille & Limon Hair Musk 250 ml.

Herbolive Oil Chamomille & Limon Hair Musk 250 ml. 660 Lekë / cope

Herbolive Oil Chamomille & Limon Hair Musk 250 ml.Maske per floket me vaj,kamomil & limon... më shumë

Herbolive Oil&Coconut Body Butter ,250ml.

Herbolive Oil&Coconut Body Butter ,250ml. 940 Lekë / Copë

Herbolive Oil&Coconut Body Butter ,250ml.Body Butter.