Bonbone Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Raffaello Confetteria,bonbone me veshje arre kokosi dhe bajame e plote 70 gr.

Raffaello Confetteria,bonbone me veshje arre kokosi dhe bajame e plote 70 gr. 320 Lekë / pako

Raffaello Confetteria,bonbone me veshje arre kokosi dhe bajame e plote 70 gr.

Ferrero Rocher,bonbone e veshur me cokollate dhe lajthi te plote 6 cope 75 gr.

Ferrero Rocher,bonbone e veshur me cokollate dhe lajthi te plote 6 cope 75 gr. 380 Lekë / pako

Ferrero Rocher,bonbone e veshur me cokollate dhe lajthi te plote 6 cope 75 gr.

Rovelli Perla bianca,bonbone me qumesht 130 gr.

Rovelli Perla bianca,bonbone me qumesht 130 gr. 150 Lekë / pako

Rovelli Perla bianca,bonbone me qumesht 130 gr.

Rovelli Istanti amaretto,bonbone me krem & biskote 130 gr.

Rovelli Istanti amaretto,bonbone me krem & biskote 130 gr. 150 Lekë / pako

Rovelli Istanti amaretto,bonbone me krem & biskote 130 gr.

Digennaro Praline baba e caprese,bonbone 130 gr.

Digennaro Praline baba e caprese,bonbone 130 gr. 180 Lekë / pako

Digennaro Praline baba e caprese,bonbone 130 gr.

Digennaro Praline latte e cereali,bonbone 130 gr.

Digennaro Praline latte e cereali,bonbone 130 gr. 180 Lekë / pako

Digennaro Praline latte e cereali,bonbone 130 gr.

Rovelli Istanti Pistaccio,bonbone me stika 130 gr.

Rovelli Istanti Pistaccio,bonbone me stika 130 gr. 150 Lekë / pako

Rovelli Istanti Pistaccio,bonbone me stika 130 gr.

Vergani choco cremino,cokollata 200 gr.

Vergani choco cremino,cokollata 200 gr. 370 Lekë / pako

Vergani choco cremino,cokollata 200 gr.

Vergani gran torino,cokollata 200 gr.

Vergani gran torino,cokollata 200 gr. 370 Lekë / pako

Vergani gran torino,cokollata 200 gr.

La Suissa,bombone prej cokollate me qumesht 500 gr.

La Suissa,bombone prej cokollate me qumesht 500 gr. 750 Lekë / pako 670 Lekë / pako

La Suissa,bombone prej cokollate me qumesht 500 gr.

Insifa cokollate bombone 350 gr.

Insifa cokollate bombone 350 gr. 150 Lekë / cope

Insifa cokollate bombone 350 gr.

Kinder Schoko-bons,bombone me qumesht dhe cokollate 46 gr.

Kinder Schoko-bons,bombone me qumesht dhe cokollate 46 gr. 109 Lekë / pako

Kinder Schoko-bons,bombone me qumesht dhe cokollate 46 gr.

Ferrero Rocher,vafer kercites i mbuluar me lajthi te plote 8 cope 100 gr.

Ferrero Rocher,vafer kercites i mbuluar me lajthi te plote 8 cope 100 gr. 380 Lekë / pako

Ferrero Rocher,vafer kercites i mbuluar me lajthi te plote 8 cope 100 gr.

Kinder Schoko-Bons,bonbone me qumesht e cokollate me mbushje qumeshti dhe lajthie 125 gr.

Kinder Schoko-Bons,bonbone me qumesht e cokollate me mbushje qumeshti dhe lajthie 125 gr. 260 Lekë / pako

Kinder Schoko-Bons,bonbone me qumesht e cokollate me mbushje qumeshti dhe lajthie 125 gr.

La Suissa Castagne,bonbone prej cokollate me mbushje te bute dhe arome geshtenje 500 gr.

La Suissa Castagne,bonbone prej cokollate me mbushje te bute dhe arome geshtenje 500 gr. 720 Lekë / pako 620 Lekë / pako

La Suissa Castagne,bonbone prej cokollate me mbushje te bute dhe arome geshtenje 500 gr... më shumë