Pije alkoolike Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Puschkin Black Berries Vodka,pije alkolike 1 L.

Puschkin Black Berries Vodka,pije alkolike 1 L. 1,000 Lekë / cope

Puschkin Black Berries Vodka,pije alkolike 1 L.

Skenderbeu,raki kala 500 ml.

Skenderbeu,raki kala 500 ml. 280 Lekë / cope

Skenderbeu,raki kala 500 ml.

J & B Rare Scotch Whisky 1 L.

J & B Rare Scotch Whisky 1 L. 2,000 Lekë / cope

J & B Rare Scotch Whisky 1 L.

Vinci liquore Ambuca,liker 70 cl.

Vinci liquore Ambuca,liker 70 cl. 1,250 Lekë / cope

Vinci liquore Ambuca,liker 70 cl.

Stock 84 Riserva,brandy 1 L.

Stock 84 Riserva,brandy 1 L. 1,500 Lekë / cope

Stock 84 Riserva,brandy 1 L.

Keglevich Delicious vodka & melone,liker me shije vodke dhe pjepri 1 L.

Keglevich Delicious vodka & melone,liker me shije vodke dhe pjepri 1 L. 1,600 Lekë / cope

Keglevich Delicious vodka & melone,liker me shije vodke dhe pjepri 1 L.

BV Land cassis liqueur,liker 70 cl.

BV Land cassis liqueur,liker 70 cl. 1,150 Lekë / cope

BV Land cassis liqueur,liker 70 cl.

BV Land blue curacad liqueur,liker 70 cl.

BV Land blue curacad liqueur,liker 70 cl. 1,150 Lekë / cope

BV Land blue curacad liqueur,liker 70 cl.

BV Land cherry brandy liqueur,liker me shije qershie 70 cl.

BV Land cherry brandy liqueur,liker me shije qershie 70 cl. 1,150 Lekë / cope

BV Land cherry brandy liqueur,liker me shije qershie 70 cl.

Disaronna Originale,pije alkolike me perqindje te larte alkoli 1 L.

Disaronna Originale,pije alkolike me perqindje te larte alkoli 1 L. 2,400 Lekë / cope

Disaronna Originale,pije alkolike me perqindje te larte alkoli 1 L.

Gordon's london dry gin 1 L.

Gordon's london dry gin 1 L. 1,750 Lekë / cope

Gordon's london dry gin 1 L.

Artic vodka & luleshtrydhje 0.7 L.

Artic vodka & luleshtrydhje 0.7 L. 1,250 Lekë / cope

Artic vodka & luleshtrydhje 0.7 L.

Aquila Amantia Grapa,pije 0.7 L.

Aquila Amantia Grapa,pije 0.7 L. 430 Lekë / cope

Aquila Amantia Grapa,pije 0.7 L.

Aquila Liburn Fernet,pije 0.7 L.

Aquila Liburn Fernet,pije 0.7 L. 550 Lekë / cope

Aquila Liburn Fernet,pije 0.7 L.

Aquila Group Redon brandy,konjak 0.7 L.

Aquila Group Redon brandy,konjak 0.7 L. 550 Lekë / cope

Aquila Group Redon brandy,konjak 0.7 L.