Briosh Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Casalini Cornetti cioccolato,molto me krem cokollate 10 x 50 gr.

Casalini Cornetti cioccolato,molto me krem cokollate 10 x 50 gr. 290 Lekë / pako

Casalini Cornetti cioccolato,molto me krem cokollate 10 x 50 gr. 500 gr.

Replay croissant cherry,molto me mbushje kem qershie 45 gr.

Replay croissant cherry,molto me mbushje kem qershie 45 gr. 20 Lekë / cope

Replay croissant cherry,molto me mbushje kem qershie 45 gr.

Casalini cornetti ciliegia,briosh me mbushje qershie 10 x 50 gr.

Casalini cornetti ciliegia,briosh me mbushje qershie 10 x 50 gr. 290 Lekë / pako

Casalini cornetti ciliegia,briosh me mbushje qershie 10 x 50 gr. 500 gr.

Molto cream & cocoa cookies oreo,molto me krem dhe copa biskote oreo 80 gr.

Molto cream & cocoa cookies oreo,molto me krem dhe copa biskote oreo 80 gr. 60 Lekë / cope

Molto cream & cocoa cookies oreo,molto me krem dhe copa biskote oreo 80 gr.

Molto cream & cookies,molto me krem dhe copa biskote 80 gr.

Molto cream & cookies,molto me krem dhe copa biskote 80 gr. 60 Lekë / cope

Molto cream & cookies,molto me krem dhe copa biskote 80 gr.

Karuzo Cherry Cheesecake Cream,molto me mbushje krem me qershi 62 g.

Karuzo Cherry Cheesecake Cream,molto me mbushje krem me qershi 62 g. 39 Lekë / cope

Karuzo Cherry Cheesecake Cream,molto me mbushje krem me qershi 62 g.

Karuzo Blueberry Cheesecake Cream,molto me mbushje krem me boronice 62 g.

Karuzo Blueberry Cheesecake Cream,molto me mbushje krem me boronice 62 g. 39 Lekë / cope

Karuzo Blueberry Cheesecake Cream,molto me mbushje krem me boronice 62 g.

Karuzo Cocoa Cream with chocolate,molto me mbushje krakao me cokollate 62 g.

Karuzo Cocoa Cream with chocolate,molto me mbushje krakao me cokollate 62 g. 39 Lekë / pako

Karuzo Cocoa Cream with chocolate,molto me mbushje krakao me cokollate 62 g.

Karuzo Cocoa Cream with chocolate,molto me mbushje krakao me cokollate 62 g.

Karuzo Cocoa Cream with chocolate,molto me mbushje krakao me cokollate 62 g. 39 Lekë / pako

Karuzo Cocoa Cream with chocolate,molto me mbushje krakao me cokollate 62 g.

Karuzo Mascarpone Cream with apricot,molto e mbushur me krem maskarpone dhe kajsi 62 g.

Karuzo Mascarpone Cream with apricot,molto e mbushur me krem maskarpone dhe kajsi 62 g. 39 Lekë / cope

Karuzo Mascarpone Cream with apricot,molto e mbushur me krem maskarpone dhe kajsi 62 g.

Karuzo Mascarpone Cream with raspberry,molto e mbushur me krem maskarpone dhe mjeder 62 g.

Karuzo Mascarpone Cream with raspberry,molto e mbushur me krem maskarpone dhe mjeder 62 g. 39 Lekë / cope

Karuzo Mascarpone Cream with raspberry,molto e mbushur me krem maskarpone dhe mjeder 62 g.

7days Double,mini croisant me krem vanilje & caco 185 gr.

7days Double,mini croisant me krem vanilje & caco 185 gr. 150 Lekë / pako

7days Double,mini croisant me krem vanilje & caco 185 gr.

Casalini Cornetti Crema pasticcera,molto me krem pasticerie 10 x 50 gr.

Casalini Cornetti Crema pasticcera,molto me krem pasticerie 10 x 50 gr. 290 Lekë / pako

Casalini Cornetti Crema pasticcera,molto me krem pasticerie 10 x 50 gr.... më shumë

Belino Mini Croissant,mini molto me cokollate 200 gr.

Belino Mini Croissant,mini molto me cokollate 200 gr. 115 Lekë / pako

Belino Mini Croissant,mini molto me cokollate 200 gr.

Chipicao ,60 gr.

Chipicao ,60 gr. 60 Lekë / cope

Chipicao ,60 gr.