Akullore Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Scandal Vanilla parfait,akullore me shije vanilje,bajame  & qershi 150 ml.

Scandal Vanilla parfait,akullore me shije vanilje,bajame & qershi 150 ml. 250 Lekë / cope

Scandal Vanilla parfait,akullore me shije vanilje,bajame & qershi 150 ml.

Algida magnum mini Classic almond white,akullore mini 6 x 60 ml.

Algida magnum mini Classic almond white,akullore mini 6 x 60 ml. 540 Lekë / pako

Algida magnum mini Classic almond white,akullore mini 6 x 60 ml.

Algida magnum e bardhe,akullore mini 6 x 60 ml.

Algida magnum e bardhe,akullore mini 6 x 60 ml. 540 Lekë / pako

Algida magnum e bardhe,akullore mini 6 x 60 ml.

Nestle lion akullore 71 gr.

Nestle lion akullore 71 gr. 90 Lekë / cope

Nestle lion akullore 71 gr.

Nestle kit kat vanilla 68 gr.

Nestle kit kat vanilla 68 gr. 99 Lekë / cope

Nestle kit kat vanilla 68 gr.

Toblerone sticks impulse,akullore me copa cokollate dhe lajthie 100 ml.

Toblerone sticks impulse,akullore me copa cokollate dhe lajthie 100 ml. 150 Lekë / cope

Toblerone sticks impulse,akullore me copa cokollate dhe lajthie 100 ml.

Algida Magnum Cherry 100 ml.

Algida Magnum Cherry 100 ml. 160 Lekë / cope

Algida Magnum Cherry 100 ml.

Algida Magnum Double Antep Fistik 95 ml.

Algida Magnum Double Antep Fistik 95 ml. 160 Lekë / cope

Algida Magnum Double Antep Fistik 95 ml.

Nestle Over Magnum Choco,akullore me cokollate 285 ml.

Nestle Over Magnum Choco,akullore me cokollate 285 ml. 190 Lekë / cope

Nestle Over Magnum Choco,akullore me cokollate 285 ml.

Nestle Nesquik ic cream stick,akullore 55 gr.

Nestle Nesquik ic cream stick,akullore 55 gr. 49 Lekë / cope

Nestle Nesquik ic cream stick,akullore 55 gr.

Jotis shurup per akullore  me karamel,350 gr.

Jotis shurup per akullore me karamel,350 gr. 249 Lekë / cope

Jotis shurup per akullore me karamel,350 gr.

Eskimko vanile,perzirje pluhurore per pergatitjen e desertit te akullt me arome vanilje 75 g.

Eskimko vanile,perzirje pluhurore per pergatitjen e desertit te akullt me arome vanilje 75 g. 100 Lekë / pako

Eskimko vanile,perzirje pluhurore per pergatitjen e desertit te akullt me arome vanilje 75 g.

Eskimko stracciatella,perzirje pluhurore per pergatitjen e desertit te akullt me arome stracatele 75 g.

Eskimko stracciatella,perzirje pluhurore per pergatitjen e desertit te akullt me arome stracatele 75 g. 100 Lekë / pako

Eskimko stracciatella,perzirje pluhurore per pergatitjen e desertit te akullt me arome s... më shumë

Algida Carte Dor cikolata Karnavali,akullore me cokollate 230 gr.

Algida Carte Dor cikolata Karnavali,akullore me cokollate 230 gr. 290 Lekë / cope

Algida Carte Dor cikolata Karnavali,akullore me cokollate 230 gr.

Carte Dor Kaymakli,akullore kajmak 510 g.

Carte Dor Kaymakli,akullore kajmak 510 g. 540 Lekë / cope

Carte Dor Kaymakli,akullore kajmak 510 g.