Të ngrira Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Ardo,bamje te ngrira 1 kg.

Ardo,bamje te ngrira 1 kg. 640 Lekë / pako

Ardo,bamje te ngrira 1 kg.

Filo Sophy greek leek & feta pie,byrek me presh dhe feta djathi bardhe 550 gr.

Filo Sophy greek leek & feta pie,byrek me presh dhe feta djathi bardhe 550 gr. 300 Lekë / pako

Filo Sophy greek leek & feta pie,byrek me presh dhe feta djathi bardhe 550 gr.

Filo Sophy greek zuchini & feta pie,byrek me kungull dhe feta djathi bardhe 550 gr.

Filo Sophy greek zuchini & feta pie,byrek me kungull dhe feta djathi bardhe 550 gr. 330 Lekë / pako

Filo Sophy greek zuchini & feta pie,byrek me kungull dhe feta djathi bardhe 550 gr.

Ardo Leaf spinach,spinaq flete 400 gr.

Ardo Leaf spinach,spinaq flete 400 gr. 150 Lekë / pako

Ardo Leaf spinach,spinaq flete 400 gr. Paketim qese te ngrira.

Ardo Broccoli,brokoli 400 gr.

Ardo Broccoli,brokoli 400 gr. 220 Lekë / pako

Ardo Broccoli,brokoli 400 gr. Paketim qese te ngrira.

Ardo cultivated blueberries,boronica 300 gr.

Ardo cultivated blueberries,boronica 300 gr. 350 Lekë / pako

Ardo cultivated blueberries,boronica 300 gr. Paketim kuti. Te ngrira.

Mamas mini twirls with cheese,mini byreke me djathe 500 gr.

Mamas mini twirls with cheese,mini byreke me djathe 500 gr. 300 Lekë / pako

Mamas mini twirls with cheese,mini byreke me djathe 500 gr.

Mamas mini twirls with spinach,mizithra cheese,onion & dill,mini byrek me spinaq,djathe,koper & qepe 500 gr.

Mamas mini twirls with spinach,mizithra cheese,onion & dill,mini byrek me spinaq,djathe,koper & qepe 500 gr. 300 Lekë / pako

Mamas mini twirls with spinach,mizithra cheese,onion & dill,mini byrek me spinaq,djathe,kope... më shumë

FiloSophy Greek custard cream pie,bougatsa me krem pasticerie 500 gr.

FiloSophy Greek custard cream pie,bougatsa me krem pasticerie 500 gr. 280 Lekë / pako

FiloSophy Greek custard cream pie,bougatsa me krem pasticerie 500 gr.

Mamas mini puff pastry bites with cheese,mini byreke me djathe 500 gr.

Mamas mini puff pastry bites with cheese,mini byreke me djathe 500 gr. 240 Lekë / pako

Mamas mini puff pastry bites with cheese,mini byreke me djathe 500 gr.

Mamas mini puff bites with sausage,mini byreke me salcice 500 gr.

Mamas mini puff bites with sausage,mini byreke me salcice 500 gr. 320 Lekë / pako

Mamas mini puff bites with sausage,mini byreke me salcice 500 gr. Produkt i ngrire.

Koral,patate te ngrira 1000 gr.

Koral,patate te ngrira 1000 gr. 160 Lekë / pako

Koral,patate te ngrira 1000 gr.

Ardo soup vegetables,perime te ngrira mix per supe 400 gr.

Ardo soup vegetables,perime te ngrira mix per supe 400 gr. 160 Lekë / pako

Ardo soup vegetables,perime te ngrira mix per supe 400 gr. Karrote,bizele,mashurk... më shumë

FiloSophy Greek feta puff pastries,mini byrek me djathe te bardhe 14-16 cope 500 gr.

FiloSophy Greek feta puff pastries,mini byrek me djathe te bardhe 14-16 cope 500 gr. 250 Lekë / pako

FiloSophy Greek feta puff pastries,mini byrek me djathe te bardhe 14-16 cope 500 gr.

Ardo Strawberries,luleshtrydhe te ngrira 300 gr.

Ardo Strawberries,luleshtrydhe te ngrira 300 gr. 300 Lekë / pako

Ardo Strawberries,luleshtrydhe te ngrira 300 gr.