Letër Alumini/e tejdukshme Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Gosia flete plasmasi 30 m.

Gosia flete plasmasi 30 m. 80 Lekë / cope

Gosia flete plasmasi 30 m.

Gosia leter alumini 20 m.

Gosia leter alumini 20 m. 170 Lekë / cope

Gosia leter alumini 20 m.

Primapack aluminium foil,leter alumini 10 m.

Primapack aluminium foil,leter alumini 10 m. 135 Lekë / cope

Primapack aluminium foil,leter alumini 10 m.

Rapid Alluminio,leter alumini 8 m.

Rapid Alluminio,leter alumini 8 m. 95 Lekë / pako

Rapid Alluminio,leter alumini 8 m.

Gosia,leter plasmasi 30 m.

Gosia,leter plasmasi 30 m. 80 Lekë / cope

Gosia,leter plasmasi 30 m.

Gosia,vasketa alumini 27 x 17 cm,3 cope.

Gosia,vasketa alumini 27 x 17 cm,3 cope. 155 Lekë / cope

Gosia,vasketa alumini 27 x 17 cm,3 cope.

Amigo soup bowls,tasa rrethore per supe 6 cope.

Amigo soup bowls,tasa rrethore per supe 6 cope. 60 Lekë / pako

Amigo soup bowls,tasa rrethore per supe 6 cope.

Gosia Aluminium Pans cake and pate,kuti alumini per kek 3 cope.

Gosia Aluminium Pans cake and pate,kuti alumini per kek 3 cope. 100 Lekë / pako

Gosia Aluminium Pans cake and pate,kuti alumini per kek 3 cope. Permasa: 20 x 7 cm.

Gosia Aluminium Pans,forme alumini per pica dhe tarta 3 cope.

Gosia Aluminium Pans,forme alumini per pica dhe tarta 3 cope. 130 Lekë / pako

Gosia Aluminium Pans,forme alumini per pica dhe tarta 3 cope. Permasa rrethit 23 cm.

Amigo,tava alumini per barbeque 3 cope.

Amigo,tava alumini per barbeque 3 cope. 100 Lekë / pako

Amigo,tava alumini per barbeque 3 cope. Permasat : 230 x 350 mm.

Toppits Gefriebeutel,qese ngrirje 35 x 3 Liter.

Toppits Gefriebeutel,qese ngrirje 35 x 3 Liter. 150 Lekë / cope

Toppits Gefriebeutel,qese ngrirje 35 x 3 Liter.

Amigo,flete plasmasi me prerese 20 m.

Amigo,flete plasmasi me prerese 20 m. 80 Lekë / pako

Amigo,flete plasmasi me prerese 20 m.

Amigo,leter alumini 20 m.

Amigo,leter alumini 20 m. 150 Lekë / pako

Amigo,leter alumini 20 m.

Gosia,flete plasmasi me prerese 50 m.

Gosia,flete plasmasi me prerese 50 m. 290 Lekë / cope

Gosia,flete plasmasi me prerese 50 m.

Gosia,flete alumini 10 m.

Gosia,flete alumini 10 m. 110 Lekë / cope

Gosia,flete alumini 10 m.