Embëlsira të ndryshme Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Psticeri sweet llokume me mente dhe limon 750 gr.

Psticeri sweet llokume me mente dhe limon 750 gr. 190 Lekë / pako

Psticeri sweet llokume me mente dhe limon 750 gr.

Pasticeri sweet llokume me ekstra arra 1 kg.

Pasticeri sweet llokume me ekstra arra 1 kg. 260 Lekë / pako

Pasticeri sweet llokume me ekstra arra 1 kg.

Pasticeri sweet llokume me arra 800gr.

Pasticeri sweet llokume me arra 800gr. 190 Lekë / cope

Pasticeri sweet llokume me arra 800gr.

Pasticeri lika llokume me arra 700 gr.

Pasticeri lika llokume me arra 700 gr. 210 Lekë / pako

Pasticeri lika llokume me arra 700 gr.

Pasticeri Lika,mini tollumba 700 gr.

Pasticeri Lika,mini tollumba 700 gr. 240 Lekë / pako

Pasticeri Lika,mini tollumba 700 gr.

Pasticeri Lika,llokume me arra 800 gr.

Pasticeri Lika,llokume me arra 800 gr. 270 Lekë / pako

Pasticeri Lika,llokume me arra 800 gr.

Paticeri Lika,suxhuk miks 650 gr.

Paticeri Lika,suxhuk miks 650 gr. 250 Lekë / cope

Paticeri Lika,suxhuk miks 650 gr.

Pasticeri Lika,llokume me shije frutash 550 gr.

Pasticeri Lika,llokume me shije frutash 550 gr. 210 Lekë / Copë

Pasticeri Lika,llokume me shije frutash 550 gr.

Paticeri Lika,suxhuk me arra 500 gr.

Paticeri Lika,suxhuk me arra 500 gr. 180 Lekë / pako

Paticeri Lika,suxhuk me arra 500 gr.

Paticeri Lika,suxhuk 450 gr.

Paticeri Lika,suxhuk 450 gr. 160 Lekë / pako

Paticeri Lika,suxhuk 450 gr.

Pastiçeri Lika, llokume me bajame 590 gr.

Pastiçeri Lika, llokume me bajame 590 gr. 240 Lekë / pako

Pastiçeri Lika, llokume me bajame 590 gr.

Pastiçeri Lika,suxhuk 900 gr.

Pastiçeri Lika,suxhuk 900 gr. 300 Lekë / Copë

Pastiçeri Lika,suxhuk 900 gr.

Pastiçeri Lika,llokume me arra 590 gr.

Pastiçeri Lika,llokume me arra 590 gr. 240 Lekë / Copë

Pastiçeri Lika,llokume me arra 590 gr.

Pastiçeri Lika,shëndetlie 600 gr.

Pastiçeri Lika,shëndetlie 600 gr. 260 Lekë / Copë

Pastiçeri Lika,shëndetlie 600 gr.

Pastiçeri Lika,tollumba 700 gr.

Pastiçeri Lika,tollumba 700 gr. 210 Lekë / Copë

Pastiçeri Lika,tollumba 700 gr.