Vezë Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Best bio veze shkurteze 12 kokrra.

Best bio veze shkurteze 12 kokrra. 299 Lekë / pako

Best bio veze shkurteze 12 kokrra.

Reas BioFarm,veze 100 % bio 5 kokrra.

Reas BioFarm,veze 100 % bio 5 kokrra. 400 Lekë / pako

Reas BioFarm,veze 100 % bio 5 kokrra.

Aiba veze e fresket e bardhe kokerr masa (M).

Aiba veze e fresket e bardhe kokerr masa (M). 13 Lekë / cope

Aiba veze e fresket e bardhe kokerr masa (M).

Reas,15 veze te bardha te pasurura me Omega 3.

Reas,15 veze te bardha te pasurura me Omega 3. 280 Lekë / pako

Reas,15 veze te bardha te pasurura me Omega 3.

Aiba veze e fresket me omega 3 masa (L),10 kokrra veze.

Aiba veze e fresket me omega 3 masa (L),10 kokrra veze. 205 Lekë / cope

Aiba veze e fresket me omega 3 masa (L),10 kokrra veze.

Reas,veze e fresket 4 Big.

Reas,veze e fresket 4 Big. 150 Lekë / pako

Reas,veze e fresket 4 Big. 4 kokrra.

Veze Aiba (L) paketim 10 kokrra.

Veze Aiba (L) paketim 10 kokrra. 150 Lekë / pako

Veze Aiba (L) paketim 10 kokrra.

Reas,veze zogezash 8 cope.

Reas,veze zogezash 8 cope. 190 Lekë / Pako

Reas,veze zogezash 8 cope. Te pasura me vitamine E,D dhe omega 3.

Reas,veze te kuqe 15 kokrra .

Reas,veze te kuqe 15 kokrra . 290 Lekë / pako

Reas,veze te kuqe 15 kokrra .