Petë byreku Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Peta te pjekura rrethore.

Peta te pjekura rrethore. 110 Lekë / pako

Peta te pjekura rrethore.

Mamas filos leaves for general use,pete per perdorim te pergjithshem 450 gr.

Mamas filos leaves for general use,pete per perdorim te pergjithshem 450 gr. 120 Lekë / pako

Mamas filos leaves for general use,pete per perdorim te pergjithshem 450 gr.

Mamas puff pastry,pete sfoliate me margarine per nje pete te bute dhe te shkrifet 2 cope 850 gr.

Mamas puff pastry,pete sfoliate me margarine per nje pete te bute dhe te shkrifet 2 cope 850 gr. 370 Lekë / cope

Mamas puff pastry,pete sfoliate me margarine per nje pete te bute dhe te shkrifet 2 cope... më shumë

AK petë sfoliate,tradita shqiptare 500 gr.

AK petë sfoliate,tradita shqiptare 500 gr. 130 Lekë / Copë

AK petë 24 ,tradita shqiptare 500 gr.

AK petë për bakllava, Tradita Shqiptare 14-15 petë, 450 gr.

AK petë për bakllava, Tradita Shqiptare 14-15 petë, 450 gr. 110 Lekë / Copë

AK petë për bakllava, Tradita Shqiptare 14-15 petë, 450 gr.

AK petë për byrekë, Tradita Shqiptare 450 gr.

AK petë për byrekë, Tradita Shqiptare 450 gr. 100 Lekë / Copë

AK petë për byrekë, Tradita Shqiptare 450 gr.

Mario Tetove,peta byreku speciale 500 gr.

Mario Tetove,peta byreku speciale 500 gr. 100 Lekë / Copë

Mario Tetove,peta byreku speciale 500 gr.

Mario, peta byreku speciale Tetove, peta të pjekura 500 gr.

Mario, peta byreku speciale Tetove, peta të pjekura 500 gr. 100 Lekë / Copë

Mario, peta byreku speciale Tetove, peta të pjekura 500 gr.