Cokokrem dhe nutella Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Scotti crema splamabile con riso,nocciale e cacao,cokokrem oriz me kakao & lajthi 400 gr.

Scotti crema splamabile con riso,nocciale e cacao,cokokrem oriz me kakao & lajthi 400 gr. 460 Lekë / cope

Scotti crema splamabile con riso,nocciale e cacao,cokokrem oriz me kakao & lajthi 400... më shumë

Wtm Hazelnuts cream with chocolate and hazelnuts taste,cokokrem me lajthi 400 gr.

Wtm Hazelnuts cream with chocolate and hazelnuts taste,cokokrem me lajthi 400 gr. 240 Lekë / cope 190 Lekë / cope

Wtm Hazelnuts cream with chocolate and hazelnuts taste,cokokrem me lajthi 400 gr.

Nucrema kavanoz krem lajthi,cokokrem 400 gr.

Nucrema kavanoz krem lajthi,cokokrem 400 gr. 330 Lekë / cope

Nucrema kavanoz krem lajthi,cokokrem 400 gr.

Nucrema Duo Colori,cokokrem 1 kg.

Nucrema Duo Colori,cokokrem 1 kg. 620 Lekë / cope

Nucrema Duo Colori,cokokrem 1 kg.

Daily Cokokrem,krem kakao me lajthi 400gr.

Daily Cokokrem,krem kakao me lajthi 400gr. 190 Lekë / cope

Daily Cokokrem,krem kakao me lajthi 400gr.

Daily,cokokrem me lajthi 1 kg.

Daily,cokokrem me lajthi 1 kg. 390 Lekë / Copë

Daily,cokokrem me lajthi 1 kg.

Nucrema krem kakao me lajthi,cokokrem 1 kg.

Nucrema krem kakao me lajthi,cokokrem 1 kg. 620 Lekë / Copë

Nucrema krem kakao me lajthi,cokokrem 1 kg.

Nu Crema Cokokrem,cokokrem krem kakao me lajthi 1 kg.

Nu Crema Cokokrem,cokokrem krem kakao me lajthi 1 kg. 620 Lekë / cope

Nu Crema Cokokrem,cokokrem krem kakao me lajthi 1 kg.

Nutella Ferrero,cokokrem 750 gr.

Nutella Ferrero,cokokrem 750 gr. 680 Lekë / Copë

Nutella Ferrero,cokokrem 750 gr.

Nucrema Krem Kakao me lajthi 400gr.

Nucrema Krem Kakao me lajthi 400gr. 280 Lekë / Copë

Nucrema Krem Kakao me lajthi 400gr.

Fineti Dips,shkopinj buke te thate dhe krem lajthie me kakao 45 gr.

Fineti Dips,shkopinj buke te thate dhe krem lajthie me kakao 45 gr. 120 Lekë / Copë

Fineti Dips,shkopinj buke te thate dhe krem lajthie me kakao 45 gr.

Fineti wafer sticks,vafer me mbushje lajthie dhe kakao 45 gr.

Fineti wafer sticks,vafer me mbushje lajthie dhe kakao 45 gr. 120 Lekë / Copë

Fineti wafer sticks,vafer me mbushje lajthie dhe kakao 45 gr.

Nutella Ferrero,cokokrem 400 gr.

Nutella Ferrero,cokokrem 400 gr. 390 Lekë / Copë

Nutella Ferrero,cokokrem 400 gr.

Nutella,krem lajthie e kakaoje 200 gr.

Nutella,krem lajthie e kakaoje 200 gr. 270 Lekë / Copë

Nutella,krem lajthie e kakaoje 200 gr.