Cokollatë shufër Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Fritt chewy candy me qershi 35 gr.

Fritt chewy candy me qershi 35 gr. 30 Lekë / cope

Fritt chewy candy me qershi 35 gr.

Fritt chewy candy luleshtrydhe 35 gr.

Fritt chewy candy luleshtrydhe 35 gr. 30 Lekë / cope

Fritt chewy candy luleshtrydhe 35 gr.

Schogetten bar haselnuss 33 gr.

Schogetten bar haselnuss 33 gr. 45 Lekë / cope

Schogetten bar haselnuss 33 gr.

Schogetten bar dark 33 gr.

Schogetten bar dark 33 gr. 45 Lekë / cope

Schogetten bar dark 33 gr.

Schogetten bar alpine milk 33 gr.

Schogetten bar alpine milk 33 gr. 45 Lekë / cope

Schogetten bar alpine milk 33 gr.

Fritt chewy candy limon 35 gr.

Fritt chewy candy limon 35 gr. 30 Lekë / copa

Fritt chewy candy limon 35 gr.

Fritt chewy candy portokall 35 gr.

Fritt chewy candy portokall 35 gr. 30 Lekë / cope

Fritt chewy candy portokall 35 gr.

Milka gerda alpine milk 80 gr.

Milka gerda alpine milk 80 gr. 105 Lekë / cope

Milka gerda alpine milk 80 gr.

Biscolata dublex cokollate 32 gr.

Biscolata dublex cokollate 32 gr. 30 Lekë / cope

Biscolata dublex cokollate 32 gr.

Serenata triplo me lajthi 50 gr.

Serenata triplo me lajthi 50 gr. 50 Lekë / cope

Serenata triplo me lajthi 50 gr.

Manner cokollat gatimi 200 gr

Manner cokollat gatimi 200 gr 240 Lekë / cope

Manner cokollat gatimi 200 gr

Albeni bar cake,kek i veshur me cokollate & karamel 40 gr.

Albeni bar cake,kek i veshur me cokollate & karamel 40 gr. 25 Lekë / cope

Albeni bar cake,kek i veshur me cokollate & karamel 40 gr.

Ferrero duplo,vafer e veshur me cokollate dhe qumesht 2 x 18.2 gr.

Ferrero duplo,vafer e veshur me cokollate dhe qumesht 2 x 18.2 gr. 65 Lekë / cope

Ferrero duplo,vafer e veshur me cokollate dhe qumesht 2 x 18.2 gr.

Terravita Babagjysh,cokollate qumeshti 60 gr.

Terravita Babagjysh,cokollate qumeshti 60 gr. 90 Lekë / cope 50 Lekë / cope

Terravita Babagjysh,cokollate qumeshti 60 gr.

Nestle Musli Choco & Banane 35 gr.

Nestle Musli Choco & Banane 35 gr. 59 Lekë / cope

Nestle Musli Choco & Banane 35 gr.