Cokollatë shufër Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Ferrero duplo,vafer e veshur me cokollate dhe qumesht 2 x 18.2 gr.

Ferrero duplo,vafer e veshur me cokollate dhe qumesht 2 x 18.2 gr. 65 Lekë / cope

Ferrero duplo,vafer e veshur me cokollate dhe qumesht 2 x 18.2 gr.

Terravita Babagjysh,cokollate qumeshti 60 gr.

Terravita Babagjysh,cokollate qumeshti 60 gr. 90 Lekë / cope

Terravita Babagjysh,cokollate qumeshti 60 gr.

Twix 4 pack,biskote e mbuluar me karamel & cokollate me qumesht 200 gr.

Twix 4 pack,biskote e mbuluar me karamel & cokollate me qumesht 200 gr. 180 Lekë / pako

Twix 4 pack,biskote e mbuluar me karamel & cokollate me qumesht 200 gr.

Nestle Musli Choco & Banane 35 gr.

Nestle Musli Choco & Banane 35 gr. 59 Lekë / cope

Nestle Musli Choco & Banane 35 gr.

Nestle Musli choco,cokollate me drithra 35 gr.

Nestle Musli choco,cokollate me drithra 35 gr. 59 Lekë / cope

Nestle Musli choco,cokollate me drithra 35 gr.

Kinder bueno White T30,çokollatë 39 gr.

Kinder bueno White T30,çokollatë 39 gr. 90 Lekë / cope

Kinder bueno White T30,çokollatë 39 gr.

Toblerone Dark,e zeze 100 gr.

Toblerone Dark,e zeze 100 gr. 220 Lekë / cope

Toblerone Dark, e zeze 100 gr.

Ulker Metro,cokollate me mbushje krem karamel 30 gr.

Ulker Metro,cokollate me mbushje krem karamel 30 gr. 20 Lekë / cope

Ulker Metro,cokollate me mbushje krem karamel 30 gr.

Kinder Bueno Dark,cokollate 43 gr.

Kinder Bueno Dark,cokollate 43 gr. 90 Lekë / cope

Kinder Bueno Dark,cokollate 43 gr.

Luna,cokollate 28 gr.

Luna,cokollate 28 gr. 25 Lekë / Copë

Luna,cokollate 28 gr.

Albeni,cokollate e mbeshtjelle me krem karamel & biskote 31 gr.

Albeni,cokollate e mbeshtjelle me krem karamel & biskote 31 gr. 25 Lekë / Copë

Albeni,cokollate e mbeshtjelle me krem karamel & biskote 31 gr.

Mars cokollate 60gr

Mars cokollate 60gr 80 Lekë / Copë

Mars 2x cokollate 60gr(2x34.5g)