Krem pastiçerie dhe shllak Renditi sipas:
Datës Çmimit më Ulët Çmimit më Lartë

Hochwald Topping Star,shllak 247 ml.

Hochwald Topping Star,shllak 247 ml. 170 Lekë / cope

Hochwald Topping Star,shllak 247 ml.

Hulala Spray,shllak 250 gr.

Hulala Spray,shllak 250 gr. 160 Lekë / cope

Hulala Spray,shllak 250 gr. Product of Italy.

Delice Krem Pasticerie 1 kg.

Delice Krem Pasticerie 1 kg. 265 Lekë / pako

Delice Krem Pasticerie 1 kg.

Cessibon Firm & tasty,shllak natural 250 gr.

Cessibon Firm & tasty,shllak natural 250 gr. 200 Lekë / cope

Cessibon Firm & tasty,shllak natural 250 gr.

Cessibon Topping,shllak 250 gr.

Cessibon Topping,shllak 250 gr. 210 Lekë / cope

Cessibon Topping,shllak 250 gr.